24/7 Service

Onze 24 uurs service zorgt ervoor dat het onroerend goed, of dat nu onderwijs, sport en recreatie, werken, wonen of zorg betreft, ook na de oplevering tot in lengte van jaren in optimale staat blijft. Juist deze discipline vraagt om allround, communicatief vaardige vakmensen, waardoor snel en in een klein team kan worden gewerkt, hetgeen tijd en kosten bespaart.

Om, na te zeggen wat we doen, ook te doen wat we zeggen, zijn we voor de nazorg 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Een beheer- en calamiteitendienst, zo flexibel, paraat en deskundig, dat u zelf niet langer of nog slechts minimaal over technisch personeel hoeft te beschikken. Hoewel we deze zorg vooral regionaal verlenen, zien we dat we ook met relaties waar in andere delen van Nederland voor gebouwd hebben, tot een goede contractvorm kunnen komen.

Voor storingen en calamiteiten staat onze 24 uurs service voor u klaar en is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0486 - 46 18 55 en buiten kantooruren op telefoonnummer 06 - 223 877 72.

Heeft u een reparatieverzoek?