Bouwbedrijf

Al sinds 1892 vormt het bouwbedrijf het hart van onze organisatie. Vanaf dat eerste moment is richting gekozen om ons binnen de bouwnijverheid zo breed mogelijk te profileren. Daarbij zagen en zien wij het als een uitdaging om ook onder de meest lastige omstandigheden en op de logistiek meest onmogelijke locaties uw project te verwezenlijken. Zo bouwden we onze reputatie op, onze klantenkring uit en is onze referentielijst er één die de meest uiteenlopende projecten laat zien, verspreid over heel Nederland. In 1992 werden we voor onder andere deze kwalitatieve veelzijdigheid beloond met het predikaat 'bij koninklijke Beschikking Hofleverancier'.

Opdrachten komen voort uit design & build, bouwteam en (Europese) aanbesteding. Daarnaast levert ons werken vele terugkerende relaties op die ons rechtstreeks benaderen. Ze weten dat wij een project desgewenst van initiatief tot en met de compleet ingerichte en zelfs gemeubileerde oplevering op ons nemen; dat hun activiteiten indien er sprake is van een uitbreiding, ongestoord kunnen doorgaan en dat ook de financiële bewaking en het tijdpad bij ons in goede handen zijn.

In de branche sport, recreatie en welness heeft ons concept ons aan de top in Nederland gebracht. Zonder dat u het weet heeft u waarschijnlijk al kennis met ons gemaakt in vakantieparken, zwemparadijzen of sporthallen. Datzelfde geldt voor politiebureaus; we hebben er heel wat op onze naam staan. Voor zorg- en onderwijsinstellingen zijn we de partner die oplossingsgericht werkt aan het verhelpen van huisvestingsvraagstukken. Maar ook beeldbepalende projecten zoals het schouwburgplein te Rotterdam, het stadskantoor te Grave, een kunstwerk in Nijmegen of een multifunctioneel centrum als blikvanger in een totale wijkvernieuwing in Dordrecht brengen wij tot oogstrelend resultaat. Moeiteloos voeren we daarbij de regie over specialisten of onderaannemers uit ons of uw netwerk, en geen materiaal of techniek blijft onbenut, om te bereiken wat u voor ogen heeft.