dinsdag 4 april 2017

Start verkoop 16 nul-op-de-meter woningen Akkerwinde Schaijk

Op vrijdag 7 april van 16.00 tot 17.30 uur gaan bij SMAAK! De Werkplaets (Runstraat 67, Schaijk) de 16 NOM-woningen in de verkoop. Een bijzonder energieconcept met in-dak-zonnepanelen en een warmtepomp die zorgt voor de verwarming en ook koeling van deze acht royale tweekappers, vijf riante rij- en hoekwoningen en 3 patiobungalows. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze inloop.

Van der Heijden bouw en ontwikkeling staat bekend als vernieuwend en loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Jouw woning is energieneutraal en voldoet hiermee al aan de eisen die in 2025 aan nieuwbouw gaan worden gesteld. Daarmee ben je niet alleen goed bezig voor het milieu; je profiteert ook nog eens van hoogwaardig wooncomfort zoals gratis koeling. En ook qua energielasten is dit een goede zet. 

Alles in Akkerwinde ademt de charme van de jaren dertig. De karakteristieke huizen, de speelse variatie in het straatbeeld en de groene weide die de wijk doorkruist. Alle nieuwe huizen hebben die kenmerkende oud-Hollandse elementen in een hedendaagse context. Stoer is het sleutelwoord.

Wij staan u op vrijdag 7 april a.s. graag persoonlijk te woord en kunnen u dan meteen voorzien van een brochure en prijslijst.

Klik hier voor meer informatie www.akkerwindeschaijk.nl  patio- en rijwoningen


< vorige nieuwsbericht - overzicht - volgende nieuwsbericht >