geplaatst op 25 juni 2020

Loading

Hallo, mijn naam is Berry van Kreij en ik werk nu ongeveer één jaar bij Van der Heijden.

Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik werk aan veel mooie projecten en vaak kort bij huis, dit vind ik erg fijn. Normaal gesproken word ik altijd opgehaald door mijn “maatje” en rijden we samen naar de bouwplaats. In deze tijd rijd ik in mijn eigen bus naar de bouwplaats. Wanneer dit niet mogelijk zou zijn, zoeken we samen naar een andere oplossing. Alle collega’s hier zijn erg sociaal en denken altijd met je mee. De betrokkenheid merk ik heel erg.

Ook op de bouwplaats hangt er een super sfeer. Er is altijd wel tijd voor een geintje en met vragen kan ik altijd bij mijn collega’s terecht. Het voelt echt als één team. Er is ruimte voor de mening en ideeën van iedereen en waardering wordt naar elkaar uitgesproken. Daarnaast werken we met het beste gereedschap. Kortom: alles is gewoon goed geregeld!

Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk snel de vacature voor timmerman!

Berry van Kreij - Van der Heijden