geplaatst op 23 maart 2023

Loading

Een jaar geleden kwam Eefje Schuurmans via een vacature op onze website terecht.

Van wiskundedocent naar kostendeskundige

De pakkende inhoud en professionele uitstraling spraken me aan. Ik was 12 jaar wiskundedocent en op zoek naar een baan als calculator waar ik zowel vrijheid, verantwoordelijkheid als uitdaging zou vinden. Toen ik na het sollicitatiegesprek naar buiten liep voelde het voor mij al als een ‘dikke’ match. De sfeer, werkwijze, structuur en rondleiding zorgden voor nog meer enthousiasme. Ik kreeg de baan en mocht starten met een opleiding tot kostendeskundige.

Eigen ideeën uitwerken

Inmiddels werk ik hier met veel plezier. Je bent individueel bezig en werkt toch als een team. Ik leer veel van de collega’s die hier al jarenlang werken. Tegelijkertijd staan ook zij open voor nieuwe inzichten. Je krijgt de kans om eigen ideeën in te brengen en uit te werken. Elk project wordt op maat bekeken, wat er exact nodig is specifiek voor dat project. Daarbij nemen we de wensen vanuit de opdrachtgever en trends en ontwikkelingen vanuit de markt in acht.

Top sfeer

Mijn verwachtingen zijn waargemaakt. De sfeer en gezelligheid in dit familiebedrijf zijn top. Alles mag en kan gezegd worden. Ik kan volledig mezelf zijn. En de feestjes… die zijn inderdaad ook écht goed.

Interesse

👉https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/.