geplaatst op 24 maart 2020

Vanwege het coronavirus willen wij je graag op de hoogte houden van onze werkwijze en maatregelen met betrekking tot de bouw van onze projecten. We volgen de berichtgeving rondom de maatregelen die vanuit de overheid getroffen worden op de voet. We houden ons op dit moment uiteraard strikt aan de richtlijnen die ons worden gegeven vanuit de overheid: richtlijnen RIVM. Mochten er nieuwe ontwikkelingen en aanbevelingen volgen, passen we ons hierop aan waar nodig.

Op deze pagina communiceren we eventuele wijzigingen in maatregelen en/of werkwijze. Deze informatie wordt ook gedeeld via een link op de BouwApp en volgjewoning.nl.

 

Kantoor

We zijn bereikbaar op ons algemene nummer  0486 – 46 18 55 of e-mailadres info@vd-heijden.nl 

Een aantal van onze kantoormedewerkers werkt vanuit huis, en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. De rest van de medewerkers is op kantoor werkzaam, met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Dus wil je iets afgeven dan is dat geen probleem mits je 1,5 meter afstand bewaart. Mocht je klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts hebben (of één van uw gezinsleden koorts hebben), verzoeken wij je thuis te blijven.

Afspraken vinden plaats door middel van telefonisch contact of video conference. Geen fysieke afspraken, tenzij dit voor de voortgang noodzakelijk is en beperkt is tot maximaal 3 personen. 

 

Bouwplaatsen

Minister Ferd Grapperhaus, persconferentie 23 maart 2020: “Ik wil de mensen duidelijkheid geven. Ga nou zo min mogelijk je huis uit en als je dat doet voor werk, nou heb ik duidelijk aangegeven dat als je in een vitaal beroep werkt of als thuiswerken op dat moment geen optie is, denkt u bijvoorbeeld aan mensen die in de bouw werkzaam zijn of als je inderdaad levensbehoeften hebt of wat ik zei als je even die frisse neus wil halen, maar eigenlijk kunt u daarmee als Nederlander al vaststellen dat ik heb gezegd nou daarmee heb je volgens mij al 95% van de goede redenen om toch even het huis uit te gaan genoemd.” 

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart 2020 heeft Bouwend Nederland navraag gedaan: onder bijeenkomsten en samenkomsten valt NIET de bouwplaats. 

De bouwplaatsen zijn dus geopend. De werkzaamheden gaan door. Wel worden er extra maatregelen genomen zoals:  plaatsen van extra schaftruimten en gefaseerd pauzeren. Ook voldoende afstand houden bij werkzaamheden is een regel. Bij de ingang van de bouwplaats en bij de keet zijn borden met gedragsregels geplaatst in 3 talen (nederlands, engels en pools). Uiteraard verzoeken wij collega’s, onderaannemers, ZZP’ers of andere derden die verschijnselen van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts vertonen de bouwplaats te verlaten.

Mocht je twijfelen of de regels in acht genomen worden, neem dan contact op via ons algemene nummer  0486-46 18 55 of e-mailadres info@vd-heijden.nl en we zullen er actie in ondernemen.

 

Serviceafdeling

Om jouw en onze gezondheid te beschermen is het mogelijk dat je tijdelijk een andere dienstverlening ervaart dan je van ons gewend bent. Voor nu betekent dat, dat de service-werkzaamheden bij mensen thuis worden beperkt tot enkel de urgente gevallen. Alle meldingen die binnen komen, worden door ons beoordeeld.

Heb je vragen of wil je een servicemelding doen? We zijn telefonisch voor je bereikbaar op telefoonnummer 0486 – 46 18 55 en buiten kantooruren op telefoonnummer 06 – 223 877 72

 

Samen werken we corona het land uit

Gezondheid staat voorop, daarnaast de economie zoveel mogelijk draaiende houden met inachtneming van het beleid van het RIVM. Zodat we na deze moeilijke en bizarre tijd weer door kunnen gaan waar we gebleven waren. Een gezond Nederland in alle opzichten. 

Met vriendelijke groeten,

Team Van der Heijden bouw en ontwikkeling