geplaatst op 16 maart 2023

Loading

Onze collega Mark Baltussen is sinds september 2022 bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling in dienst op de afdeling calculatie.

Kijken vanaf de zijlijn

Voordat ik bij Van der Heijden solliciteerde kon ik al vanaf de zijlijn meekijken naar wat voor type bedrijf het is. Mijn vriendin is hier namelijk al werkzaam. Zowel de gemoedelijke sfeer als de mate van professionaliteit spreken mij aan.

Zoeken naar de goedkoopste oplossing

Tijdens mijn vorige baan en verbouwingen thuis kwam ik erachter dat ik het leuk vond om uit te zoeken hoe bouwwerken technisch in elkaar steken en wat hierbij de beste en goedkoopste oplossing is. Ondanks dat ik nog geen ervaring had, durfde Van der Heijden met mij in zee te gaan als calculator. 

Opleiding aangeboden

Ze boden mij ook de kans om mezelf bij te scholen. Ik volg nu een opleiding waar ik om de week op zaterdag heen ga. Hierdoor leer ik zowel de theorie als de praktijk, wat elkaar versterkt. Een ideale combinatie om mezelf verder te ontwikkelen.

Vacatures

Van der Heijden heeft nog vacatures, check ze hier Werken bij Van der Heijden.