geplaatst op 12 januari 2022

Loading

Het krijgt steeds meer vorm! Onze vestiging op de Lage Mosten 33 in Breda heeft naast meubels en inventaris nu ook een team van collega’s. Pieter Nissen, manager tenders en ontwikkelingen, is actief bij deze opstart betrokken. Hij was dan ook de eerste collega die vanuit deze vestiging werkte. We interviewden hem kort over alle plannen.

Pand op de Lage Mosten

“Het gaat goed in Breda. Het pand is zo goed als ingeruimd en ademt al helemaal de Van der Heijden sfeer”, vertelt Pieter. “Voor de inrichting hebben we ook hier gekozen voor een open en toegankelijke uitstraling. De meubels worden druppelsgewijs geleverd. Het wordt prachtig ingericht, vergelijkbaar met het pand in Schaijk. Dus met een grote leanruimte. Deze ruimte gebruiken we onder andere voor de sessies met onze ketenpartners, die een belangrijk onderdeel zijn van onze lean-werkwijze. Daarnaast heeft het kantoor een ideale ligging. Vlakbij de snelweg en dichtbij het treinstation. En niet onbelangrijk: goede koffie en de beste worstenbroodjes binnen handbereik!”

Plannen Breda

Pieter heeft het volste vertrouwen in de plannen die er liggen voor Breda. “Met onze expertise en activiteiten in de segmenten woningbouw, logistiek, scholen, bedrijven en zorg hebben we de regio Breda veel te bieden. Zowel in bouw en ontwikkeling, als werkgelegenheid. In de regio zijn we met diverse industriële en woningbouwprojecten al actief. In Etten-leur, Made, Breda, Kaatsheuvel, Tilburg en Waalwijk. Vanuit de Bredase vestiging zitten we zo dichterbij onze klanten daar en hebben we meer contact met de omgeving. Op die manier kunnen we onze contacten verder uitbreiden en een grotere bijdrage gaan leveren aan onder andere de dringende vraag naar betaalbare woningen.”

Nieuwe collega’s

De eerste Bredase collega’s zijn aangenomen en begonnen. “Het is geweldig leuk dat we met het team tegelijk starten. Samen vorm geven aan Van der Heijden Breda. Je bouwt iets met elkaar op. Én we zoeken nog meer collega’s, gedreven teamplayers. Die er met ons voor willen gaan!”

Waarom werken bij Van der Heijden?

“Het mooie aan Van der Heijden is dat je direct onderdeel bent van het team. Vanuit welke vestiging je ook werkt. Zelf werd ik erg enthousiast van de betrokkenheid, zelfsturing en alle vrijheid die je krijgt om keuzes te maken. Jouw inbreng is belangrijk. Ondernemerschap wordt juist gewaardeerd. Niet voor niets is ons credo: samen, slimmer, sneller en beter.”  

Over een jaar

Hoe ziet de toekomst er over een jaar uit? Pieter licht toe: “Volgend jaar willen we gegroeid zijn naar een team van 8 tot 12 collega’s. Daarnaast hebben we dan eigen projecten verworven met dit nieuwe team in elk marktsegment, met een focus op woningbouw.”

Over vijf jaar

“Laten we zeggen dat we over vijf jaar de vestiging in Breda kunnen vergelijken met Schaijk. Dezelfde manier van (lean) werken, dezelfde Brabantse sfeer, dezelfde gedrevenheid en dezelfde omvang….en dan natuurlijk met iedere vrijdagochtend het worstenbroodje en de vrijdagmiddagborrel.”