Van een bedrijfslocatie naar een wijk met een mooie diversiteit aan woningen

Locatie

april 2017
locatie venster van made 85 woningen projectontwikkeling

Het venster van Made verrijst op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel Geveltechniek en Stalen Ramenfabriek Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden. Het terrein van Van Iersel Geveltechniek, gelegen in een woonwijk aan de rand van het centrum van Made, wordt ontwikkeld tot een nieuwe woonwijk.

Lees meer

Ontwerp en engineering

mei 2019

Het ontwerp en de engineering van het inbreidingsplan zijn van de hand van Archifit. In onze opdracht hebben zij diverse haalbaarheidsstudies verricht, het ontwerp en de werkzaamheden en coördinatie rondom de omgevingsvergunning verricht.

Lees meer

Algemene informatie

mei 2019

Het projectontwikkelingsplan Made komt op de huidige bedrijfslocatie van Van Iersel Geveltechniek. Aan de Zijlbergsestraat gaan we gefaseerd 85 woningen bouwen, bestaande uit onder andere hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen.

Lees meer

Start verkoop fase 1

oktober 2020
85 woningen venster van Made start verkoop fase 1

Geslaagde drive-through! De verkoop van de woningen Fase 1 van Het venster van Made is officieel gestart! Op zaterdag 31 oktober organiseerden we daarvoor een heuse drive-through. Geïnteresseerden kwamen met de auto of met de fiets naar de locatie aan de Zijlbergseweg 31 te Made. Ze ontvingen informatie over de woningen en kregen een toelichting op de verkoopprocedure.

Start verkoop fase 2 (appartementen)

februari 2021
85 woningen venster van Made verkoop fase 2 appartementen

Start verkoop appartementen met een Foodtruck voor je deur. Zo ontvingen alle geïnteresseerden op zaterdag 26 februari de verkoopbrochure van de 21 koopappartementen van 'Het venster van Made'. Thuisbezorgd door Frank van Gils Catering. Mét een kopje koffie en lekkere petit fours. Ook verkopen kán dus anders!

Start bouwrijp maken

februari 2021
Het venster van Made bouwrijp maken

Gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Het asfalt van de wegen zal ook aangebracht worden.

Aannemerscontract getekend

maart 2021

In een voor allebei heel vertrouwelijke omgeving tekenden onze projectontwikkelaar, Tim Smulders en onze commercieel directeur bouwbedrijf, Ferry Verstappen op 11 maart het contract voor de nieuwbouw van 85 woningen 'Het Venster van Made' te Made. Wij vinden dat ook een 'ínterne' ondertekening niet ongemerkt mag plaatsvinden. En hebben er een feestelijk officieel moment van gemaakt. Elke succes moet gevierd worden!

Het venster van Made verrijst op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden.

Lauran van Poppel, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Lauran van Poppel

projectontwikkelaar

031 (0) 486 46 81 21 lvanpoppel@vd-heijden.nl