Karakteristieke huizen

Op Akkerwinde II A Schaijk komen 16 stoere en moderne woningen: acht royale tweekappers, vijf riante rij-en hoekwoningen en 3 patiobungalows. Alle woningen zijn verkocht en de infrastructuur is al aangelegd. De bouw is inmiddels volop gestart. Door de voorspoedige verkoop zal de volgende fase in april 2018 in verkoop gaan. Dit betreft vier royale tweekappers, zes riante rij- en hoekwoningen en 4 patiobungalows in dezelfde kenmerkende architectuur. Voor meer informatie: http://www.akkerwindeschaijk.nl  

 

Van der Heijden bouw en ontwikkeling staat bekend als vernieuwend en loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. De woning voldoet aan de huidige eisen (EPN=0,4) die aan nieuwbouw worden gesteld. Daarmee zijn we niet alleen goed bezig voor het milieu; de bewoner profiteert ook nog eens van hoogwaardig wooncomfort.

Alles in Akkerwinde ademt de charme van de jaren dertig. De karakteristieke huizen, de speelse variatie in het straatbeeld en de groene weide die de wijk doorkruist. Alle nieuwe huizen hebben die kenmerkende oud-Hollandse elementen in een hedendaagse context. Stoer is het sleutelwoord.

Duurzaam, comfortabel én financieel aantrekkelijk

Arno van der Heijden

directeur/eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl