Revitalisering De Valuwe

De Valuwe, een buurt met toekomst wordt nieuw leven in geblazen. Samen met gemeente Cuijk, wijkraad De Valuwe en de bewoners pakken we de gehele wijk aan. 15 appartementen en 43 eengezinswoningen voor alle leeftijden. Huizen worden gefaseerd vernieuwd  en we ondersteunen projecten die de buurt verbeteren. Met enthousiasme maken de bewoners er weer een levendige buurt van. Een wijk om trots op te zijn.

Na een schetsontwerp hebben we een engineering- en build prijsvraag gewonnen op prijs, korte doorlooptijd en eigen engineering (Archifit). Door integratie van ons eigen bouwconcept met programma van eisen van Mooiland realiseren we in een kleine 6 maanden de nieuwbouw van de woningen en in 9 maanden het appartementengebouw. Ook hebben we het gehele vergunningentraject geregeld voor de klant. 

Het plan bestaat uit 15 huurappartementen (totaal 1.702 m2), 18 nultredewoningen (totaal 4.716 m3), 21 eengezinswoningen (totaal 7.071 m3) en 2 beneden/bovenwoningen (928 m3).

“We willen goede kwaliteit zonder franje, en ook de weg daarnaartoe moet doelmatig zijn. Bij Van der Heijden begrijpen ze dat. Het efficiencyniveau is hoog en de lijnen zijn kort.”

Frans Schouten teammanager Uitvoering Projecten bij Mooiland Lees meer

Samen met de gemeente Cuijk, wijkraad De Valuwe en de bewoners pakken we de gehele wijk aan.

Herbert van der Heijden, van der Heijden, Bouwen kan anders

Herbert van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl