Woningbouwontwikkeling Zijlbergsestraat Made

Op de huidige bedrijfslocatie van Van Iersel Geveltechniek komt een nieuw woningbouwplan. Aan de Zijlbergsestraat gaan we gefaseerd 85 woningen bouwen, bestaande uit onder andere hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen. 

In juli 2019 heeft er een informatieavond plaatsgevonden. Tijdens deze avond is het plan aan de directe omwonenden gepresenteerd. Ook zijn er in het najaar van 2019 met betreffende omwonenden (die met hun perceel/woning rechtstreeks aan het plan grenzen) persoonlijke gesprekken gevoerd.

Ontvangen opmerkingen en reacties worden op dit moment door ons, samen met de gemeente Drimmelen, geanalyseerd. Waar mogelijk en indien van toepassing worden deze aangepast en verwerkt in het plan. Dit is uiteindelijk terug te zien in het ontwerp bestemmingsplan. 

Meer informatie over dit plan en de laatste updates vind je op Het venster van Made 

 

 

 

 

 

Planning

Tot aan de zomer van 2020 zijn wij bezig met het doorlopen van de bestemmingsplanprocedure en planoptimalisatie. Naar verwachting gaat in de zomer de eerste fase in de verkoop. Naar verwachting wordt fase 2 eind 2022 opgeleverd.

 

 
Tim Smulders projectontwikkelaar Van der Heijden

Tim Smulders

Projectontwikkelaar

tsmulders@vd-heijden.nl