Woningen Akkerwinde Fase II B

Nieuwbouwproject Akkerwinde II B kondigt zich aan. Een nieuwe fase van het project op de Akkerwinde in Schaijk met in totaal 20 woningen. Waarvan vier royale tweekappers, twaalf riante rij- en hoekwoningen en vier patiobungalows. 

 

De verkoop voor fase II B start op 20 april a.s. In deze eerste verkoopperiode worden de vier patiobungalows, vier tweekappers en zes van de rij-en hoekwoningen te koop aangeboden. Naar verwachting start de bouw in november 2018 en worden de woningen in juli 2019 opgeleverd. 

Van der Heijden bouw en ontwikkeling staat bekend als vernieuwend en loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. De woning voldoet aan de huidige eisen (EPN=0,4) die aan nieuwbouw worden gesteld. Daarmee zijn we niet alleen goed bezig voor het milieu; de bewoner profiteert ook nog eens van hoogwaardig wooncomfort.

 

Alles in Akkerwinde ademt de charme van de jaren dertig. De karakteristieke huizen, de speelse variatie in het straatbeeld en de groene weide die de wijk doorkruist. Alle nieuwe huizen hebben die kenmerkende oud-Hollandse elementen in een hedendaagse context. Stoer is het sleutelwoord.

Duurzaam, comfortabel én financieel aantrekkelijk

Arno van der Heijden

directeur/eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl