geplaatst op 28 augustus 2020

keer gelezen

Anders project ontwikkelen

Hallo mijn naam is Tim Smulders en ik werk nu anderhalf jaar bij Van der Heijden als projectontwikkelaar. Ik heb destijds voor  Van der Heijden gekozen omdat het een erg vooruitstrevend bedrijf is, waarin ik verder kan ontwikkelen.

Samen

De manier van werken is hier anders. Wij voegen direct in het voortraject van een project, onze meerwaarde toe. De weg naar het gebouw toe is net zo belangrijk als het gebouw zelf. We willen niet alleen een goed eindproduct neerzetten, maar ook een goed samenwerkingsgevoel creëren. Wanneer wij echt in verbinding zijn met de klant, het gehele proces van de bouw veel soepeler verloopt. Ook de kwaliteit van het eindproduct wordt daardoor alleen maar beter. Dat is voor mij ‘Bouwen kán anders’.

Projecteigenaar 

Ook de manier waarop wij intern werken is anders. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er wordt niet verteld wat je moet doen, maar je mag zelf beslissingen nemen. Je doet dus iets omdat jij vindt dat het zo moet. Hierdoor voel ik me echt projecteigenaar van een plan. En een beslissing hoeft niet altijd goed uit te pakken, maar daar leer je van. Mensen kunnen zich door deze manier van werken verder ontwikkelen.

Diversiteit

Het allerleukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Projectontwikkeling begint met een idee. Het traject tot dat er gebouwd kan worden is erg lang. Tijdens dat traject ben ik met zo veel verschillende dingen tegelijk bezig. Geen een dag is hetzelfde! Maar ook geen een plan is hetzelfde. Elk plan is weer op een andere locatie met andere uitdagingen.

Qua samenwerking werken we veel samen met het engineeringsbureau Archifit. Zij zitten  in hetzelfde gebouw als ons gevestigd. Dit is een groot voordeel. Op het moment dat Archifit voor ons de engineering doet, kunnen we gemakkelijk communiceren en snel schakelen.

Ben jij iemand die zich graag, net als Tim Smulders, verder wil ontwikkelen in een uniek familiebedrijf? En wil je plannen op een andere manier aanpakken en werken in zelfsturende teams? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!