geplaatst op 26 oktober 2017

Loading

Ieder jaar worden drie van de leden van de managementvereniging Initialis uit Uden gevraagd om de deuren van zijn of haar organisatie te openen voor een bezoek van de vereniging. Een eervolle uitnodiging die we direct aangrepen! Vandaag, donderdag 26 oktober, ontvingen wij ruim veertig leden van Initialis in ons kantoor te Schaijk. Een mooie gelegenheid werd ons geboden om hen een kijkje in onze ‘keuken’ te geven, gedreven door onze zelfsturende denk- en werkwijze. 

IMG_6555 Naamloos

Tijdens een prachtig aangeklede ontbijtsessie, verzorgd door Brasserie de Conversatie uit Uden, gaf Arno van der Heijden antwoord op diverse vragen van Marcel de Laat. Zo vertelde hij hoe wij er als organisatie alles aan doen om relevant te blijven in de dynamische bouwsector. En hoe wij met ons 130-jarig bedrijf nog elke dag op zoek zijn naar verbetering om onze klanten de beste oplossing te bieden en hen niet tevreden, maar tróts te maken. Tevens vertelde Arno hoe onze zelfsturende organisatiestructuur zorgt voor daadkracht en onze continuïteit in de toekomst waarborgt.

Het was een interessant, smakelijk en zeker ook gezellig begin van deze donderdagochtend. Wellicht heeft het gedachtegoed van Van der Heijden de leden geïnspireerd en bouwen we in de toekomst samen aan morgen!