TEAMWORK OP EEN FUNDAMENT VAN PASSIE EN GEDREVENHEID

Je hebt een droom. Een bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst, een woning die als een thuis voelt, een school- of zorggebouw met meerwaarde of een investering die rendeert. Van der Heijden wil die droom samen met jou verwezenlijken. En daarbij alles in het werk stellen om je verwachtingen te overtreffen. Qua eindresultaat én qua samenwerking.

BETROKKEN 

Bouwen gaat om mensen en hun dromen. Dat beseffen we heel goed. We willen de vraag achter de vraag herleiden en zijn vanuit de grond van ons hart betrokken bij jouw plan.

PASSIE EN GEDREVENHEID

Ons familiebedrijf is gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Opdrachtgevers en gebruikers positief verrassen geeft energie. Al 125 jaar lang.

IN DE KOPGROEP

Processen kunnen altijd sneller en marges nog scherper. Kan het nóg slimmer? Die vraag stellen we ons continu. We lopen dan ook voorop in lean werken, BIM en ketensamenwerking.

TEAMWORK

Van der Heijden heeft specialisten op veel gebieden. Zij werken als team samen om het complete traject van planvorming tot oplevering te verzorgen.

MEEDENKEN

Wij stellen vragen, denken mee, adviseren en optimaliseren. Kan de indeling nog slimmer? Kan de bouwtijd korter of de kostprijs lager? Samen met jou werken we toe naar het ideale plan.

SLAGVAARDIG EN KOSTENEFFICIENT

Korte lijnen, korte doorlooptijden: efficiency loopt als een rode draad door al onze processen. Dit uit zich onder meer in scherpe kostprijzen.

Van visie naar praktijk met de verduurzaming van het eigen pand

Arno en Herbert van der Heijden Van der Heijden bouw en ontwikkeling Lees meer

SAMEN BOUWEN AAN MORGEN

DE WERELD VERANDERT CONTINU Processen kunnen sneller, marges moeten scherper en klanten verdienen een totaaloplossing. Lean bouwen – elke vorm van verspilling tegengaan en zo veel mogelijk klantwaarde toevoegen – vereist ketenregie. Virtueel bouwen (BIM) maakt het bouwproces transparant en inzichtelijk. De vraag van de klant staat voorop, Van der Heijden geeft het antwoord.

VERWACHTINGEN OVERTREFFEN Onze opdrachtgevers meer bieden dan zij verwachten, dat is onze missie. Het verwezenlijken van hun droom. Daarbij gaan we voor een topproduct dat klaar is voor de toekomst, dat de gebruiker woon- of werkplezier biedt. En ook qua doorlooptijd, kostprijs en efficiency willen we verwachtingen overtreffen. Steeds verbeteren en vernieuwen; kijken of het nóg slimmer kan. Dat is typisch Van der Heijden.

4 GENERATIES, 125 JAAR

Vier generaties hebben ons bedrijf gebracht waar het nu staat. Een slagvaardige en financieel draagkrachtige organisatie die ruim 125 jaar bestaat. Een familiebedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid, passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. Waar we vol energie samenwerken aan de uitdagingen van de toekomst.

Jeremy Mans

projectontwikkelaar

Anne Wagenmakers

commercieel medewerkster

Jeroen van Beuningen

projectleider

Emiel Bongers

directeur bouwbedrijf

Werken bij Van der Heijden betekent slim samenwerken en elke vorm van verspilling voorkomen. Het resultaat zie je terug in onze kostprijs.

Arno van der Heijden

directeur/eigenaar

Herbert van der Heijden

directeur/eigenaar

Karin van den Berg

kopersbegeleidster

Walter Derks

projectleider

We zetten voortdurend in op kwaliteit, innovatie en persoonlijke groei.

Tino van der Velden

projectleider