','

' ); } ?>

TEAMWORK OP EEN FUNDAMENT VAN PASSIE EN GEDREVENHEID

Slimmer, sneller en beter bouwen is geen keuzemogelijkheid, maar een keiharde belofte. Hoe we deze belofte waarmaken? Door voorop te lopen in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen. En door als betrokken specialist echt mee te denken met al onze partners en de lat altijd hoger te leggen. Op die manier zijn we kosteneffectief, leveren we binnen de afgesproken tijd en is elk project van hoogwaardige kwaliteit. Zo verrassen we onze opdrachtgevers door keer op keer hun verwachtingen te overtreffen.

BETROKKEN 

Bouwen gaat om mensen en hun dromen. Dat beseffen we heel goed. We willen de vraag achter de vraag herleiden en zijn vanuit de grond van ons hart betrokken bij jouw plan.

PASSIE EN GEDREVENHEID

Ons familiebedrijf is gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Opdrachtgevers en gebruikers positief verrassen geeft energie. Al meer dan 130 jaar.

IN DE KOPGROEP

Processen kunnen altijd sneller en marges nog scherper. Kan het nóg slimmer? Die vraag stellen we ons continu. We lopen dan ook voorop in lean werken, BIM en ketensamenwerking.

TEAMWORK

Van der Heijden heeft specialisten op veel gebieden. Zij werken als team samen om het complete traject van planvorming tot oplevering te verzorgen.

MEEDENKEN

Wij stellen vragen, denken mee, adviseren en optimaliseren. Kan de indeling nog slimmer? Kan de bouwtijd korter of de kostprijs lager? Samen met jou werken we toe naar het ideale plan.

SLAGVAARDIG EN KOSTENEFFICIENT

Korte lijnen, korte doorlooptijden: efficiency loopt als een rode draad door al onze processen. Dit uit zich onder meer in scherpe kostprijzen.

Van visie naar praktijk met de verduurzaming van het eigen pand

Arno en Herbert van der Heijden Van der Heijden bouw en ontwikkeling Lees meer

BOUWEN KÁN ANDERS

DE WERELD VERANDERT CONTINU

Processen kunnen sneller, marges moeten scherper en klanten verdienen een totaaloplossing. Lean bouwen – elke vorm van verspilling tegengaan en zo veel mogelijk klantwaarde toevoegen – vereist ketenregie. Virtueel bouwen (BIM) maakt het bouwproces transparant en inzichtelijk. De vraag van de klant staat voorop, Van der Heijden geeft het antwoord.

VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Onze opdrachtgevers meer bieden dan zij verwachten, dat is onze missie. Het verwezenlijken van hun droom. Daarbij gaan we voor een topproduct dat klaar is voor de toekomst, dat de gebruiker woon- of werkplezier biedt. En ook qua doorlooptijd, kostprijs en efficiency willen we verwachtingen overtreffen. Steeds verbeteren en vernieuwen; kijken of het nóg slimmer kan. Dat is typisch Van der Heijden.

4 GENERATIES, 130 JAAR

Vier generaties hebben ons bedrijf gebracht waar het nu staat. Een slagvaardige en financieel draagkrachtige organisatie die ruim 130 jaar bestaat. Een familiebedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid, passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. Waar we vol energie samenwerken aan de uitdagingen van de toekomst.

Privé: Lauran van Poppel

projectontwikkelaar

Anne Wagenmakers

commercieel medewerkster

Arno van der Heijden

eigenaar

Herbert van der Heijden

eigenaar

Jeroen van Beuningen

projectleider

Karin van den Berg

kopersbegeleidster

Emiel Bongers

Algemeen directeur

We zetten voortdurend in op kwaliteit, innovatie en persoonlijke groei.

Tino van der Velden

projectleider

Ramon Bos

Projectleider

Werken bij Van der Heijden betekent slim samenwerken en elke vorm van verspilling voorkomen. Het resultaat zie je terug in onze kostprijs.

Ferry Verstappen

Commercieel directeur

Tanja Theunisse

Secretaresse

We helpen elkaar en onze klanten te verbeteren

Stijn Leclercq

Projectleider

Erwin Kuijstermans

Projectleider

Samen maken we het waar

Peter Picavet

Directeur bouwbedrijf vestiging Breda

Mike Janssen

Projectleider

Rob Tiellemans

Projectleider

Rob van der Heijden

Projectleider