geplaatst op 07 februari 2024

Loading

Per 1 juni 2023 is Erik Wagenaars bij Van der Heijden te vinden als kostendeskundige vanuit onze vestiging in Breda.

Naar van der Heijden

“Na het faillissement van mijn vorige werkgever, kwam Van der Heijden al snel op mijn pad. Het bedrijf was geen onbekende in de markt, en diverse partijen spraken vol lof over hun manier van werken. De mogelijkheid om bij te dragen aan de groeiende vestiging in Breda was voor mij de reden om met Van der Heijden in gesprek te gaan.”

Onderscheidend

“Wat Van der Heijden voor mij onderscheidt, is de gedegen en professionele aanpak van projecten, zonder het ‘familiegevoel’ uit het oog te verliezen. De mogelijkheid om vanuit Breda mee te bouwen aan deze cultuur zie ik als een mooie stap om aan mee te werken.”

Het allerleukste om te doen?

“Prachtige projecten binnenhalen voor Van der Heijden! Elke dag sta ik voor de uitdaging om projecten maakbaar te maken, te verbeteren en haalbaar te maken in planning en kosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit die de opdrachtgever voor ogen heeft. Het oplossen van deze dagelijkse puzzels is wat mijn werk zo boeiend maakt.”

Bouwen kán anders

“Bouwen kán anders” betekent voor mij dat een goede voorbereiding het halve werk is. Bij Van der Heijden denken we al in het voortraject samen met het team na over maakbaarheid, verbeteringen, optimalisaties, planningen, bouwplaatsinrichting en meer. Een team dat klaarstaat en transparant kennis deelt, zodat we een voortvarende start kunnen maken zodra de begroting gereed is.”

Jezelf ontwikkelen

“Van der Heijden zit in diverse marktsegmenten. Zowel in wonen, educatie, zorg en logistiek kun je als kostendeskundige jezelf ontwikkelen als specialist op één segment of als allround kostendeskundige. Elk marktsegment heeft een team bij Van der Heijden dat klaarstaat om je de benodigde kennis te bieden en je te helpen. Maar ook op gebied van persoonlijke ontwikkelingen is er veel mogelijk.”

Wanneer ik vertel over Van der Heijden

“Dan vertel ik dat Van der Heijden een mooi gedegen familiebedrijf is met een goede werksfeer en een breed scala aan prachtige projecten. Iedereen hier zet zich vol passie in om samen met het team elk project tot een groot succes te maken. Het draait bij Van der Heijden niet alleen om bouwen, het gaat om samen mét onze opdrachtgevers te bouwen aan een inspirerende toekomst.”

Zie je dit ook zitten? Bouw dan hieraan mee > https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/