geplaatst op 02 december 2019

Loading

Op de bouwplaats Isabellaveld in Vught is er een video opgenomen met een aantal van onze timmermannen. Wij zijn namelijk op zoek naar nog meer goede timmermannen. In deze video komt naar voren hoe wij bij Van der Heijden werken en wat ‘anders bouwen’ voor onze collega`s betekent. 

Onze missie is: trots creëren door verwachtingen te overtreffen. Dit doen wij door slimmer, sneller en beter te bouwen. Iedereen bij Van der Heijden doet dat op zijn eigen manier.

Slimmer, sneller en beter bouwen

Zo komen onze collega’s timmermannen een uitvoerders iedere maand bij elkaar in een ‘toolbox-meeting’ om het onder andere te hebben over zaken die voor hen bouwen anders maakt. Een voorbeeld dat hieruit voortgekomen is, is het bouwen van een eigen zaagloods. Met deze zaagloods kunnen de timmermannen droog hun werkzaamheden uitvoeren en zijn de materialen binnen handbereik, waardoor men efficiënt kan werken. Dit bevordert de kwaliteit van het uiteindelijke product. In de toekomstige video verteld collega timmerman Pedro van den Berk hierover. Een ander idee dat onze collega`s zelf bedacht hebben om slimmer, sneller en beter te werken is de volledig ingerichte werk bus. “Alles wat wij nodig hebben op de bouwplaats hebben we bij ons: een werktafel en al het benodigde gereedschap” aldus timmerman Robin Brands. 

Ben  je benieuwd naar de verhalen van onze collega`s? Bekijk dan deze video Klik hier!

 

De presentator van het filmpje is Steye van Dam. Steye past goed bij het ‘anders bouwen’. Hij is namelijk trainer in Omdenken. 

 

Henry van den Berg, Van der Heijden, Bouwen kan anders Marco van den Berk Timmerman

Henry van den Berg – Timmerman                   Marco van den Berk – Timmerman  

 

 Robin Brands, Timmerman Pedro van den Berk, Timmerman

 Robin Brands – Timmerman                            Pedro van den Berk – Timmerman  

 

Dirk Scheepers, Uitvoerder

  Dirk Scheepers – Uitvoerder