geplaatst op 11 januari 2018

Loading

Per 1 januari 2018 jl. is Emiel Bongers toegetreden tot de directie van het bouwbedrijf. Naast de taken die hij al had, is hij eindverantwoordelijke voor de projectrealisatie en het dagelijks aansturen van het bouwbedrijf.

Emiel zal ons (Arno en Herbert) als directie ondersteunen waardoor wij ruimte krijgen om meer te focussen op commercie en het meedenken in voortrajecten. Zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Hierin maakt Van der Heijden immers het verschil. Wij geloven dan ook in het principe: alles wat aandacht krijgt groeit!

Daarnaast is ver vooruit kijken belangrijk om snelle doorlooptijden en een vooruitstrevende aanpak te garanderen. Ontwikkelingen op de voet volgen en vindingrijk zijn om onderscheidend te blijven. Zodat we ook in de toekomst iedere klantvraag optimaal invullen.

Wij hebben alle vertrouwen in Emiel gezien zijn bewezen inzet, kennis, kunde en loyaliteit die hij al 20 jaar binnen ons bedrijf laat zien. Namens ons hele team wensen wij hem veel succes toe!

Met vriendelijke groeten,

Arno en Herbert