geplaatst op 10 januari 2017

Loading

Gemeente Zaltbommel werkt aan betaalbare huisvesting:
binnen 60 dagen zorgeloos wonen

Van der Heijden bouw en ontwikkeling streeft samen met de gemeente Zaltbommel en pensioenuitvoerder/vermogensbeheerder MN naar meer betaalbare en passende huisvesting binnen Zaltbommel. Het is niet de eerste keer dat deze drie partijen samenwerken om de inwoners van Zaltbommel van kwalitatief goede, ruime en energiezuinige woningen te voorzien.

Binnen het plan Waluwe de Vaan worden in totaal 46 woningen gerealiseerd. Diversiteit in het aanbod uit zich in de combinatie van 28 grondgebonden woningen en 18 appartementen. Verschillende woningen zijn voorzien van een gedraaide kap. Enkele straten verderop bevindt zich het eerste plan, dat bestaat uit 38 woningen. 

billboard_render_lr 

Eerlijke woningen voor eerlijke prijzen. Een totaalconcept dat gemeenten de kans biedt om doelmatig in te spelen op de toenemende vraag naar betaalbare huisvesting. Het concept van Van der Heijden bouw en ontwikkeling en een aantal beleggers. Organisaties die elkaar versterken en de handen ineen hebben geslagen om gemeenten te ontzorgen. Van der Heijden staat voor meer dan 130 jaar ervaring in bouw en ontwikkeling.