geplaatst op 28 juni 2017

Loading

De directie van Koster Keunen had van Van der Heijden bouw en ontwikkeling gehoord via ambassadeurs: enkele van onze trotse en tevreden opdrachtgevers. Hoe mooi is dat! En zodoende werden wij rond medio februari jl. door Koster Keunen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek inzake de geplande bouw van een fabriek met kantoren in Bladel. Een enorme brand verwoestte in oktober 2016 de gehele fabriek en na een periode van doorstart en afwikkeling met de verzekering was het tijd geworden voor nieuwbouw.

Tijdens dat eerste gesprek met de directie en enkele medewerkers bleken al snel onderlinge overeenkomsten: onze historie als familiebedrijf en de kernwaarden betrokken, betrouwbaar, flexibiliteit, resultaat en vooruitstrevend. Na een bezoek aan ons team ‘logistiek/industrie’ op de bouwplaats in Tilburg voor de toets “Practice what you preach”, sprak Koster Keunen het vertrouwen in ons uit als bouwteampartner voor de nieuwbouw. 

De afgelopen weken hebben we samen met Koster Keunen, Mecanoo Architects, Bartels Ingenieursburo en onze ketenpartners het plan uitgewerkt voor aanvraag omgevingsvergunning en stomen we door naar start bouw. De start zal direct na de bouwvakantie zijn, na onherroepelijke bouwvergunning. De geplande oplevering van de productie- en techniekruimte en het warehouse is eind december 2017 en de kantoren februari 2018. 

 

(1)Enscape_2017-06-21-18-40-46

 

Koster Keunen is één van ‘s werelds grootste verwerkers, raffinaderijen en marketeers van natuurlijke wassen. Sinds 1852 hebben Koster Keunen Holland te Bladel en Koster Keunen U.S.A. te Watertown, CT.  zich gespecialiseerd in het verwerken, formuleren en op de markt brengen van kwaliteitswas aan de cosmetische-, farmaceutische-, kaars- en voedingsindustrie. Van bijenwas, het eerste product bij oprichting van het bedrijf en een van hen belangrijkste producten, heeft Koster Keunen een verscheidenheid aan nieuwe producten ontwikkeld om aan nieuwe en voortdurend veranderende klantvereisten te voldoen.

Graag bedanken we Koster Keunen voor het vertrouwen in ons bedrijf en we zullen er dan ook alles aan doen om hun verwachtingen te overtreffen zodat we er wederom een trotse opdrachtgever én ambassadeur bij hebben.