geplaatst op 07 september 2023

Loading

In februari 2023 maakte onze collega Martijn Donker een bijzondere stap. Namelijk die van Retail (KW-chef) naar de bouwwereld.

Een familiaire start

“Via de website kwam ik in aanraking met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Het waren de prachtige projecten die me aantrokken. Dat het een familiebedrijf is wekte mijn interesse alleen nog maar meer. Voor ik het wist werd ik ontvangen met een warm welkom en was ik onderdeel van deze familie.”

Meer dan bouwen

“Voor mij draait het bij bouwen niet alleen om van punt A naar B te komen maar om de reis daartussen. Dat maakt het werk zo boeiend. Het is gaaf om naar een topresultaat toe te werken.”

Onderscheiden

“Bouwen kán anders, is geen loze kreet die is bedacht. Het is iets dat wordt omarmd door alle collega’s die aan een project werken. Iedereen doet zijn uiterste best om te zorgen voor kwaliteit, efficiëntie en fijn samenwerken”.

Ontwikkeling 

“Bij Van der Heijden krijg je de kans om je (persoonlijk) te ontwikkelen. Hoewel ik officieel als timmerman ben begonnen, gaat mijn werk verder dan dat. Ik krijg de kans om met andere experts samen te werken. Daar leer ik niet alleen van maar ik kan die kennis ook weer toepassen. Het maakt mijn werk eenvoudiger en leuker. Via Van der Heijden vond ik mijn plek in de bouwwereld”.

Meer weten?

Ben je nou ook op zoek naar een baan waar je kunt groeien en jezelf kunt onderscheiden, dan is Van der Heijden wellicht iets voor jou. Bel of app ons even via 06 820 964 08. Of check https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/.