geplaatst op 08 mei 2020

Loading

Kansen genoeg

Hallo, ik ben Mathijs van der Steen en sinds 2017 officieel uitvoerder bij Van der Heijden!

Ik ken Van der Heijden al langer, want tijdens mijn studie HBO Bouwtechnische Bedrijfskunde heb ik hier stage gelopen. Mijn eerste project in 2017 liep ik mee als assistent-uitvoerder. Inmiddels heb ik al veel verschillende projecten zelfstandig uitgevoerd. Door de diversiteit in projecten blijft mijn werk altijd uitdagend. Ook de werkzaamheden zelf zijn heel variërend. Van voorbereiden, controleren, aansturen tot motiveren. Erg divers dus!

Het mooiste vind ik dat we écht samenwerken om tot een mooi eindresultaat te komen. Ik heb veel contact met de projectleider en werkvoorbereider. Ook onze timmermannen denken echt met me mee. Ik merk een grote betrokkenheid van iedereen. Dat zorgt voor een fijne sfeer en goed verloop van de bouw.

Bij Van der Heijden maken we het verschil door onze bouwmethodiek in combinatie met snelheid. Wij plannen slim en laten de verschillende planningen op een goede manier samenlopen. Daarnaast doe ik ook veel digitaal, in onze 3D modellen. Knelpunten worden zo gemakkelijk opgelost. De visualisatie maakt het meteen duidelijk. Ideaal dus!

Word jij onderdeel van ons team? Bekijk dan snel de vacature!

Mathijs van der Steen - Van der Heijden