geplaatst op 11 mei 2023

Loading

Beter een goede buur….én een fijne collega. Zo kwam Mike Janssen-Groesbeek bij ons terecht. Zijn buurman Michael van Elden, al werkzaam bij Van der Heijden, gaf Mike de tip om ook te solliciteren. En dat deed hij.

Vrijheid in het werk

Van der Heijden zie ik als een professionele club, waar je veel verantwoording en waardering in je werk krijgt. Sinds ik hier werk ervaar ik veel vrijheid in mijn werk. Je mag een project zelfstandig oppakken als werkvoorbereider. Loop je ergens tegenaan, dan kun je bij alle collega’s terecht met een vraag! Ik waardeer de mogelijkheid om elke dag nieuwe dingen te leren. Er wordt ruimte gegeven om ambities kenbaar te maken en er bestaan veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Afwijken van traditionele bouw

Bij Van der Heijden durven we af te wijken van traditionele bouw. Bijvoorbeeld door te bouwen met HSB-elementen met een staalconstructie en zo de doorlooptijd te verkorten. En we werken hier volgens de LEAN methodiek. Tijdens sessies plannen we samen met bouwpartners om zo sneller, efficiënter en beter te worden. Het geeft je de kans om kennis te delen en van elkaar te leren.

Gedrevenheid

Van der Heijden is een gedreven en enthousiaste club. Maar een gezellig praatje maken kan ook altijd en dan hoeft het natuurlijk niet alleen over het werk te gaan.

Meer weten?

Heb jij nu (nog) geen buurman die je meer over het werken bij Van der Heijden kan vertellen? Bel of app ons dan gewoon even via 06 820 964 08. Of check https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/.