geplaatst op 14 september 2023

Loading

– Persbericht – 

Per 18 september aanstaande treedt Peter Picavet in dienst als directeur van de vestiging Breda van Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling. In 2022 opende het 131-jarige bouwbedrijf uit Schaijk deze vestiging om vanuit het westelijke deel van Brabant de klantvraag nog beter te bedienen. Met Peter als vestigingsdirecteur zet Van der Heijden nu de volgende logische stap in de ontwikkeling van de activiteiten in en rondom deze regio.

Veel relevante kennis

Peter brengt veel relevante kennis en kunde mee vanuit zijn jarenlange ervaring als directeur bij Remmers Bouwgroep in Tilburg. Daarnaast is Peter steeds actief geweest in diverse nevenfuncties bij onder andere Bouwend Nederland, het opleidingsbedrijf Bouwmensen en in diverse andere samenwerkingsverbanden

Duidelijke visie

Als nieuwe directeur heeft Peter een duidelijke visie op het bouwproces, die perfect past binnen de cultuur van Van der Heijden. Hij is een verbinder die meedenkt met klanten en partners en oog heeft voor hun belangen. Net als Van der Heijden gaat hij voor oplossingen die de verwachtingen overtreffen. Vanuit die gedrevenheid geeft Peter verdere invulling aan de visie en missie van Van der Heijden en aan de verdere groei van het bedrijf.

Meer bieden dan verwacht

In totaal werken er 90 medewerkers bij het familiebedrijf. De vestiging Breda van Van Der Heijden Bouw en Ontwikkeling, is gehuisvest aan de Lage Mosten in Breda. Het richt zich op projecten in de marktsegmenten wonen, werken, onderwijs en zorg, vanaf het eerste initiatief tot en met de gebruiksfase. Daarbij is het streven telkens weer om de klant meer te bieden dan zij verwacht! Dit doen we door op zoek te gaan naar de diepere drijfveren van klanten en te blijven verbeteren met gebruik van de nieuwste technieken en innovaties.