','

' ); } ?>

15 conceptwoningen in de polder

Het project Werkense Polder II bestaat uit vijftien woningen die in het conceptsysteem zijn gebouwd. Dit betekent zoveel mogelijk prefab onderdelen om de kwaliteit, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden van de mensen zo optimaal mogelijk te krijgen. 

Het blok met vijf woningen en het blok met acht woningen zijn beide vormgegeven met een topgevel. De deuren zijn voorzien van een moderne luifel zodat er een mooie mix ontstaat van een klassieke uitstraling met moderne accenten. Het overige blok bestaat uit een tweekapper met een ruimere tuin, gelegen op het zuiden. 

De Gemeente heeft op het binnenterrein een nieuw parkeerterrein aangelegd waar de achtertuinen en bergingen op aansluiten. 

Het project ligt in Werkendam, bekend van Nationaal park De Biesbosch en voetbalclub de Kozakken Boys. De vijftien woningen Werkense Polder II wordt met een watergang gescheiden van de voetbalvelden van de Kozakken Boys. Vijf Woningen zijn aan Richter met een tuin op het noorden. In totaal zijn tien woningen aan Buitenlaag, waarvan acht met een tuin op het oosten en twee met een tuin op het zuiden. Huurwoningen Nederlands Fonds is eigenaar van de woningen. Voor meer informatie over de huurmogelijkheden kan men contact opnemen met Hofstede Makelaardij 

Van der Heijden en HWF werken samen aan project Werkendam.                   Hofstede-logo

 

Een mooi begin van een lange samenwerking

Arno van der Heijden, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Arno van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl