','

' ); } ?>

Iepenlaan Veghel

Algemene informatie

december 2023
16 bebo's veghel

In opdracht van Area realiseren we 16 sociale huurappartementen op de hoek van de Iepenlaan en de Zeven Eikenlaan. De zeer duurzame woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen en mede hierdoor bijna energie neutraal. De woningen zijn met name geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. We realiseren in totaal 16 appartementen verdeeld over twee bouwblokken in twee bouwlagen. 

 

Lees meer

Boom van samenwerking

maart 2024

Op 4 maart 2023 vierden we een bijzonder moment samen met de gemeente Meierijstad, Area wonen en LA architecten, want we stonden stil bij de bouw van de 16 sociale huurappartementen.

Ter gelegenheid daarvan hebben wethouder Rik Compagne, directeur-bestuurder van Area Jan van Vucht en onze commercieel directeur Ferry Verstappen een boom geplant. Het is een drie-stammige Zwarte Els die stikstof rechtstreeks uit de lucht haalt en zorgt voor een bodemverbeterend effect. Als aannemer hebben wij deze boom geschonken als symbool voor de komst van deze woningen, onze duurzame samenwerking en onze toewijding aan de toekomst. De drie stammen symboliseren de nauwe samenwerking tussen Area, de gemeente en Van der Heijden bouw en ontwikkeling.

Hoogste punt gevierd

mei 2024

Op 8 mei vierden we het hoogste punt. We ontvingen complimenten over de vlotte en geoliede voortgang. We liggen goed op schema!  Traditiegetrouw vieren we samen met de betrokken partijen de voorspoedige bouw, het hoogste punt en de fijne samenwerking met een smakelijk frietje op de bouwplaats.

Wederom een mooi project dat we in opdracht van Area mogen realiseren.