','

' ); } ?>

Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM

Elke dag een frietje

Technisch gezien zouden we 17 dagen achter elkaar een hoogste punt kunnen vieren. Want de huizen in Den Hoek worden verticaal gebouwd.

Casco elementen zoals vloeren, voor-en achtergevels, woning scheidende wanden en daken, maar ook trappen, binnenwanden en het toilet komen in zijn geheel aan op de bouwplaats en worden direct op hun plaats gehesen en gemonteerd. Elke dag gaat er weer een dak op. Zo hebben we dus elke dag een hoogste punt te vieren. Zelfs de badkamer is die dag ‘zo goed als’ klaar voor gebruik. Helemaal naar wens van de koper. Vandaag werd officieel stil gestaan bij de viering van dit heugelijke moment.

Onze projectleider Mike Janssen spreekt de collega`s en partners trots toe. 

“Bedankt aan alle partijen die samen met ons in het voortraject en in de uitvoering intensief en actief input hebben geleverd. En gewoon kei hard hebben gewerkt. Door jullie inspanning en door te denken in kansen en mogelijkheden hebben we samen nieuwe doelen kunnen behalen op het gebied van circulariteit, energiereductie en bouwsnelheid. Samen hebben we de nieuw leven geblazen in materialen en een duurzamere toekomst gecreëerd voor komende generaties”.

Een woning waar Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM bij elkaar komen.

Projectontwikkelaar Lauran van Poppel, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Privé: Lauran van Poppel

projectontwikkelaar

+31 (0) 486 46 81 21 lvanpoppel@vd-heijden.nl