','

' ); } ?>

Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM

Start verkoop Helvoirt bekend

Vrijdag 18 november vindt de start verkoop van de 17 NOM woningen in plan Den Hoek te Helvoirt plaats in HelvoirThuis te Helvoirt.

Lees hieronder waarom één van deze woningen er een voor jou is!

Nul-Op-De-Meter
Jouw woning is zeer goed geïsoleerd en heeft een aantal slimme technische installaties in huis. Zo beschik je over een bodemwarmtepomp, die de woning in de winter verwarmt en in de zomer koelt met behulp van een waterbron diep in de grond. Ook de warmte-terugwin (WTW) installatie zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De installatie haalt frisse lucht van buiten naar binnen en verwarmt de frisse buitenlucht met de warme lucht uit de woning.

Energie van het dak
Op het dak liggen voldoende zonnepanelen om in de energievraag van de bodemwarmtepomp, vloerverwarming en WTW-installatie te voorzien. Daarnaast wekken de panelen genoeg energie op voor jouw eigen energieverbruik. Denk aan het gebruik van de inductiekookplaat, wasmachine, tv of de stofzuiger. Daarmee draagt jouw woning met trots het stempel Nul-Op-De-Meter. Met andere woorden: je wekt net zoveel energie op als dat je verbruikt.

Ruimte voor de natuur
Dit groene concept hebben we door vertaald in jouw gehele woning. Zo vind je in de badkamer bijvoorbeeld bewust geen bad. In onze zienswijze past een extra grote elektrische boiler die je nodig hebt voor een bad niet in deze woning. Wel creëren we graag ruimte voor de natuur. Zo hangen we nestkasten voor vogels en vleermuizen op en dragen we ons steentje bij aan de biodiversiteit.

Een woning waar Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM bij elkaar komen.

Projectontwikkelaar Lauran van Poppel, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Privé: Lauran van Poppel

projectontwikkelaar

+31 (0) 486 46 81 21 lvanpoppel@vd-heijden.nl