','

' ); } ?>

Sociale huurappartementen op het mooiste plekje van Sint-Oedenrode

Bouw van start

De grondwerkzaamheden voor de 26 appartementen aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode zijn gestart. We realiseren de appartementen in opdracht van woningcorporatie Woonmeij.

Rik Compagne, wethouder bij gemeente Meierijstad, nam voor de gelegenheid plaats in de graafmachine: “De start van de bouw is een feit en daar ben ik blij mee”. Ook directeur-bestuurder van Woonmeij, Mark Wonders, kijkt uit naar de komst van de appartementen: “Ze liggen op een centrale plek in het groen. Hiermee realiseren we een mooie maar vooral belangrijke uitbreiding van het aantal levensloopgeschikte woningen in Sint-Oedenrode”.

De appartementen zijn straks via een lift bereikbaar. Ze krijgen twee slaapkamers en daardoor zijn ze toegankelijk voor één of tweepersoons huishoudens. Zowel jonge als oudere huurders kunnen hier goed wonen. In de lokale media verscheen een nieuwsbericht.

Op de foto van links naar rechts: Ferry Verstappen, Jo van der Heijden, wethouder Rik Compagne (in de graafmachine), Mike Janssen, Mark Wonders, Karl-John Burgmans.

Uniek wonen in een kasteeltuin