','

' ); } ?>

Ons gedegen voorwerk gaf het vertrouwen.

‘Aan het plein in Berlicum’. De naam zegt het al; dichtbij de voorzieningen, tegenover de markt én dichtbij het buitengebied. Een ideale locatie om te wonen.

Een specifieke klantvraag: prijs binnen budget en het snel kunnen starten met de bouw. In deze tijd lijkt het lastig.

Wij schakelen snel en begin 2019 vond er een kick-off plaats, samen met BL Huisvesting en onze partners Van Delft groep uit Nieuwkuijk voor de W-installaties en Herlings Electro Techniek uit Uden voor de E-installaties. De inzet en openheid van ons team heeft ervoor gezorgd dat wij op 14 februari 2019 de prijs en planning konden presenteren en op 15 februari 2019 al mondeling opdracht kregen.

 

Halverwege juni 2019 is het project bouwrijp gemaakt: de sloop, het saneren van de grond en het plaatsen van voorzieningen voor de omgeving. En in augustus van 2019 gingen we van start met de bouw. Het plan bestond uit 46 luxe appartementen, 2.500m2 aan commerciële ruimte, een parkeergarage bestemd voor 64 parkeerplaatsen en bergingen. In eerste instantie zouden er 43 appartementen gerealiseerd worden. Uiteindelijk zijn er nog 3 appartementen bijgekomen.

Voor meer informatie over dit project, kijk op Aan het plein.

Ons gedegen voorwerk en gemotiveerde team maakte dat we snel tot overeenstemming zijn gekomen.

Projectleider Tino van der Velden, Van der Heijden. Bouwen kan anders

Tino van der Velden

projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 tvdvelden@vd-heijden.nl