','

' ); } ?>

Woningen Akkerwinde Fase II B en C

De nieuwbouw van Akkerwinde Fase II B en C zijn tegelijk in uitvoering gegaan. Fase 2C was namelijk al volledig verkocht, voordat Fase 2B was gestart met de bouw. In totaal bestaan 2B en 2C uit 20 woningen. Verdeeld in vier patiobungalows, vier tweekappers, vier hoekwoningen en acht rijwoningen. De woningen zijn ontworpen door Leenders Architecten & Ingenieurs te Veghel. De woningen zijn in het najaar van 2019 opgeleverd.  

Van der Heijden bouw en ontwikkeling staat bekend als vernieuwend en loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. De woning voldoet aan de huidige eisen (EPN=0,4) die aan nieuwbouw worden gesteld. Daarmee zijn we niet alleen goed bezig voor het milieu; de bewoner profiteert ook nog eens van hoogwaardig wooncomfort.

Bekijk ook de woningen van Akkerwinde fase 2A

Alles in Akkerwinde ademt de charme van de jaren dertig. De karakteristieke huizen, de speelse variatie in het straatbeeld en de groene weide die de wijk doorkruist. Alle nieuwe huizen hebben die kenmerkende oud-Hollandse elementen in een hedendaagse context. Stoer is het sleutelwoord.

Duurzaam, comfortabel én financieel aantrekkelijk

Arno van der Heijden, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Arno van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl