','

' ); } ?>

Bouwen naast landingsbanen Schiphol

De puzzel compleet

De handen werden geschud ter ere van de oplevering, voor opdrachtgever Prologis. Hiermee is de nieuwbouw van fase 3D officieel samengevoegd met het operationele deel 3C. DB Schenker is vanaf het begin van de bouw actief betrokken geweest om de nieuwbouw aan de alle gebruikers- en klantwensen te kunnen laten voldoen. De nieuwbouw wordt gekoeld en verwarmd met warmtepompen en er zijn speciale loadingdocks en putten aangelegd voor het samenstellen van vliegtuigpallets. Daarnaast is er een inpandige koeling gerealiseerd welke met een eigen geïsoleerde loadingdock is uitgerust.

DC3D is gebouwd naar een ontwerp van Bronsvoort Blaak architecten BNA. De vertaalslag naar het uitvoeringsontwerp is verzorgd door Archifit en voor het constructieve ontwerp is Pelecon betrokken geweest. De nieuwbouw voldoet aan de BREEAM Very Good standards, deze worden getoetst door M3E.

Alle betrokken medewerkers, onderaannemers en leveranciers die aan dit project hebben bijgedragen zijn nogmaals hartelijk bedankt voor dit mooie eindresultaat.

Eerder succesvol afgerond project basis voor nieuwe samenwerking

Erwin Kuijstermans

Erwin Kuijstermans

Projectleider

ekuijstermans@vd-heijden.nl