Nieuwbouw van Kindcentrum te Oss

Algemene projectinformatie

Nieuwbouw kindcentrum De Aventurijn komt aan de Grindlaan in Oss. Het nieuwe gebouw wordt eigentijds en duurzaam. Naast de school zal ook AVEM kinderopvang zich hier vestigen en er komt een gymzaal in het gebouw.

Lees meer

Contract getekend

januari 2023

Het contract is getekend. Vanaf week 5 gaan we in de gemeente Oss aan de slag met de nieuwbouw van Kindcentrum De Aventurijn.  We realiseren dit project in opdracht van SAAM, in samenwerking met Sors Adviesgroep, Herlings Electro Techniek en Willems Uden.

Werkvoorbereiding door de kinderen

februari 2023
KC De Aventurijn

De kinderen hebben platen gekregen die een creatieve invulling gaan krijgen. Op donderdag 2 maart overhandigen ze deze weer aan de collega’s op de bouw. Het geeft de bouwplaats alvast een persoonlijk tintje van de uiteindelijke gebruikers. Een mooie manier van verbinding en betrokkenheid. We zijn nu al benieuwd naar het resultaat.

Tekenmoment Scouting Ussen

februari 2023
tekenmoment scouting Ussen

Er is getekend voor de nieuwe jeugdaccommodatie van Scouting Ussen. 

Officieel moment start bouw

maart 2023

Op donderdag 2 maart 2023 vierden we de start van de bouw. De afgelopen maanden is hier door de school, AVEM kinderopvang, de gemeente Oss, SAAM scholen en de bouwpartners met veel enthousiasme naar toegewerkt.

Voor een officieel moment hadden we samen met SORS Adviesgroep, Willems Uden en Herlings Electro Techniek alle kinderen de opdracht gegeven om de bouwplaats op te vrolijken met kleurrijke kunstwerken. Hiervoor zijn platen uitgereikt en is er een workshop graffiti aangeboden. Tijdens het officiële moment namen de kinderen de kunstwerken mee terug om de bouwplaats alvast te voorzien van een persoonlijke noot vanuit de toekomstige gebruikers. 

Wethouder Hooiveld van de gemeente Oss was bij dit moment. Hij onthulde samen met een aantal kinderen ter plekke het bouwbord. 

Kunstwerken bevestigd

maart 2023
Kunst door kinderen bij de Aventurijn

De kleurrijke panelen die de kinderen van AVEM en De Aventurijn vorige week overhandigden hebben inmiddels een mooie plek gekregen.

Een vlog en een flap

april 2023

Onze uitvoerder Jarno ontving twee leerlingen van Kindcentrum De Aventurijn. Ze hebben een vlog opgenomen van de ontwikkelingen op de bouw. De planning is erg strak maar door de vlog blijven alle toekomstige gebruikers toch goed op de hoogte. Als dank voor zijn begeleiding en tijd kreeg Jarno appelflappen voor alle collega’s op de bouw. Daarnaast kreeg hij ook nog twee extra kunstwerken van de juffen. Die mocht hij ophangen in zijn keet. Met deze extra motivatie en energie komt het wel goed met die planning.

 
Projectleider Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

031 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl