','

' ); } ?>

Bouwen aan de toekomst van educatie

Algemene informatie

september 2022
Dromedaris Beuningen

In Beuningen realiseren we de nieuwbouw van kindcentrum De Dromedaris. We doen dit in opdracht van stichting Groeisaam. In het gebouw komt een basisschool en daarnaast peuteropvang, bso en een kinderdagverblijf wat wordt verzorgd door KION.

Lees meer

Overeenkomst getekend

september 2022
Tekenmoment KC De Dromedaris

Het contract voor de nieuwbouw van het Kindcentrum De Dromedaris is getekend. Op basis van ons plan van aanpak en de prestaties, die we samen met onze vaste partners inmiddels kunnen garanderen, is er voor Van der Heijden gekozen.
Op de foto van links naar rechts: Leon Herlings van Herlings Electro Techniek, Patrick Kremers van Willems Technische installaties Uden, Ramon Bos Van der Heijden bouw en ontwikkeling, Ferry Verstappen Van der Heijden bouw en ontwikkeling, Monique van der Heijden bestuurslid stichting Groeisaam en Anne Verhees bestuurslid stichting Groeisaam.

Hoog bezoek Sint en pieten

Op 5 december troffen wij hoog bezoek op de bouwplaats. Sint en zijn pieten kwamen aan om een gezellige ochtend met de kinderen door te brengen. Tot hun verbazing troffen zij op het vertrouwde adres geen school meer aan.

Lees meer

Kinderen hijsen de vlag

maart 2023

Het hoogste punt bij Kindcentrum De Dromedaris is bereikt. Samen met stichting Groeisaam, Basisschool de Dromedaris en KION vierden we deze mijlpaal met partners SORS Adviesgroep, Willems Uden en Herlings Electro Techniek.

Wethouder Alwin Steeg hees samen met de zes kinderen van de Kinderraad de vlag. De kinderen hadden een kunstwerk gemaakt en overhandigden dat aan de bouwcollega’s om in de keet te hangen. Al met al een geslaagde feestelijke ochtend om de voortgang van de nieuwbouw van het kindcentrum te vieren.

 

Bouwkundig opgeleverd

september 2023
oplevering Dromedaris

Op dinsdag 19 september vond de bouwkundige oplevering plaats. Nog even en dan kunnen de toekomstige gebruikers al gebruik gaan maken van hun prachtige nieuwe kindcentrum.

Leerlingen knippen openingslint door

Op maandag 9 oktober stonden we  op feestelijke wijze stil bij de oplevering samen met Basisschool De Dromedaris, KION, Stichting Groeisaam en onze bouwpartners SORS Adviesgroep, Willems Uden en Herlings Electro Techniek. De leerlingen knipten, samen met wethouder Alwin Steeg het openingslint door.