','

' ); } ?>

Nieuw Kindcentrum

Algemene projectinformatie

juni 2024
Kindcentrum Raamdonksveer AI afbeelding

Voor Stichting Uniek in Geertruidenberg realiseren wij een kindcentrum aan de Parklaan in Raamsdonksveer. Dit project omvat de nieuwbouw van een school (fusie van Basisschool De Wilsdonck en Basisschool De Vonder), een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang van Groei. Het kindcentrum komt in een parkachtige omgeving. De nieuwbouw beslaat een oppervlakte van 2979 m² en zal in juni 2025 worden opgeleverd. De gebruikers wachten al 14 jaar op de komst van deze school, waardoor dit project extra betekenisvol is voor de gemeenschap.

Startsein voor de bouw

Contractondertekening kindcentrum Raamsdonkveer Stichting Uniek

3 juni was een bijzonder moment. Samen met Pepien Timmermans van Stichting Uniek, Raymond Nicolaas van Hoppenbrouwers en Erwin de Meijer van Van de Buijs Installaties zette onze collega Ferry Verstappen de handtekening onder de aannemingsovereenkomst. De bouw van het nieuwe Kindcentrum kan hiermee van start gaan!

We zijn trots om dit kindcentrum voor Stichting Uniek te realiseren aan de Parklaan in Raamsdonksveer. Dit project is ons gegund omdat we de beste aanbieding hadden qua prijs, planning en plan van aanpak.

Een project dat naadloos aansluit bij onze expertise in scholenbouw!

Viering start bouw

Onthulling bouwbord Kindcentrum Raamsdonksveer

Woensdag 3 juli, was een bijzondere dag.

Na 14 jaar intensief samenwerken vierden we de start van de realisatie van het nieuwe kindcentrum in Raamsdonksveer. Voor de gelegenheid kwamen de betrokken partijen Stichting Uniek, Basisschool de Vonder, Basisschool De Wilsonck, Groei, Buster bouwcontrol, Marquart architecten, Hoppenbrouwers, Van de Buijs installaties, H4D raadgevend ingenieurs en Klictet bij elkaar.

Ook Marijke Oostdijck van Gemeente Geertruidenberg was bij dit moment. Na een woordje van Pepien Timmermans en Ferry Verstappen werd het bouwbord onthuld. 

Vanaf nu gaan we van start om het gebouw in juni 2025 op te kunnen leveren.

Samen bouwen aan de toekomst van onderwijs!

 

 

Dit project is ons gegund vanwege de beste aanbieding qua prijs, planning en plan van aanpak.

Projectleider Tino van der Velden, Van der Heijden. Bouwen kan anders

Tino van der Velden

projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 tvdvelden@vd-heijden.nl