','

' ); } ?>

Het bewijs van wat we bedenken

Gunning van de opdracht

december 2020
Contractovereenkomst Vidaxl megadistributiecentrum Van der Heijden bouwbedrijf

“Van der Heijden toonde vanaf het eerste moment een nauwe betrokkenheid bij het project, door mee te denken in oplossingen en verbetervoorstellen aan te dragen. Gebaseerd op planning, kosten, professionaliteit en betrokkenheid hebben we Van der Heijden de opdracht gegund voor dit uitdagende bouwproject.”
– Willem Huvenaars Technisch Projectmanager vidaXL.

Casestudy vidaXL fase 4

Algemene informatie

januari 2021
Vidaxl distributiecentrum Venlo

Vroegtijdig de verbinding aangaan met essentiële disciplines en hen meenemen in ons gedachtengoed, is de sleutel geweest tot het succes. Lees hier meer over het project en bekijk de projectfoto’s van het opgeleverde project.

Lees meer

De BouwApp

februari 2021
Informatie over gebruik De Bouwapp vidaXL

Heb jij hem al gedownload, De BouwApp? Via deze app kan je gratis en AVG-proof projectinformatie lezen, volg je de tijdlijn met foto`s en video`s, kan je jouw mening geven en kan je vragen stellen. Wil je weten hoe je de app op jouw telefoon of ipad installeert? Lees dan verder via de Lees meer knop.

Lees meer

Start bouw

februari 2021
Start bouw distributiecentrum VidaXL Venlo

De eerste werkzaamheden zijn gestart. We zijn begonnen met het toepassen van grondverbetering. Dit betekent dat we de nieuwe situatie eerst ontgraven tot aan de draagkrachtige laag. De volgende stap is het aanbrengen van een cementgebonden bouwstof als nieuwe basis.

Dronebeelden staalconstructie

april 2021
Thumbnail dronevideo tijdlijn distributiecentrum VidaXL

Klik op de LEES MEER knop om de video af te spelen. Eén team, één taak. Verbinding creëren onderling is een van onze toegevoegde waardes. Op de bouwplaats coördineren we de totale bouw; het aansturen van de vele verschillende disciplines die tegelijkertijd op de bouwplaats hun werkzaamheden verrichten, de communicatie met de opdrachtgever, het bewaken van de planning en de kwaliteit van het werk.

Lees meer

Dronevideo vogelvlucht

mei 2021
Thumbnail dronevideo staalconstructie distributiecentrum VidaXL

Warehouse A en C worden dichtgelegd met sandwichpanelen.
Klik op de LEES MEER knop om deze video te bekijken.

Lees meer

Hallen A en C wind- en waterdicht

mei 2021
Mega distributiecentrum Venlo vidaxl

We zijn gestart met het aanbrengen van de betonvloer in de eerste warehouses.

Lees meer

Eerste hallen in gebruik

juni 2021
Mega distributiecentrum Venlo vidaxl plattegrond

In februari zijn we gestart met de eerste grondwerkzaamheden. Bekijk de status van het project nu via de LEES MEER knop.

Lees meer

Al 4 warehouses opgeleverd

september 2021
Mega distributiecentrum vidaXL vogelvlucht

Binnen een periode van 5 maanden is 79.000m2 aan warehouse opgeleverd.
Dat het hard gaat in Venlo is zeker. Krap 5 kalendermaanden na de start van de eerste werkzaamheden zijn warehouse A,B,C en E opgeleverd.

Inhuizen goederen is gestart

september 2021
Vroegtijdig inhuizen mega distributiecentrum vidaXL Venlo

Eerder dan de afgesproken contractdatum is het voor de opdrachtgever al mogelijk om zijn goederen in te huizen. Hiermee is opnieuw een mijlpaal bereikt. Dit gebeurt al in minder dan een maand tijd na de oplevering van de 4 warehouses. Ook is het 5e en grootste warehouse van 28.915m2 onlangs, en eerder opgeleverd.

Opdracht logistieke brug

november 2021
Contract ondertekening projectmanager Real Estate Willem Huvenaars logistieke brug vidaXL megadistributiecentrum Venlo

Op dinsdag 09 november hebben wij een extra officiële opdracht gekregen voor het bouwen van een logistieke luchtbrug voor het transport van goederen tussen distributiecentrum fase 3 en fase 4. De brug wordt 125 meter lang en wordt gebouwd op een minimale hoogte van 5 meter, vanaf de straat.

Lees meer

Eindfase DC fase 4 in zicht

november 2021
Informatieve video voor meer informatie eindfase mega distributiecentrum vidaXL

De oplevering is nabij. In 10 maanden tijd is er vanaf het grondwerk meer dan 141.00m2 aan distributiehallen, kantoor en overige ruimtes gebouwd.

Lees meer

De officiële oplevering

december 2021
Meer informatie over officiële oplevering mega distributiecentrum vidaXL

Trots creëren door verwachtingen te overtreffen. Hoe doe je dat in een markt waarin de druk van een te kort aan materiaal en vakmensen een grote uitdaging is? Vandaag heeft de officiële oplevering van fase 4 plaatsgevonden. Nog voor de contractdatum is de logistieke operatie van vidaXL gestart. Hoe wij dit hebben gerealiseerd lees je via de Lees meer knop.

Lees meer

Hét bewijs van wat we bedenken

januari 2022
vidaXL Render mega-distributiecentrum

Voordat de uitvoering van de bouw start, (be)staat het gebouw bij ons al. Het is volledig in 3D uitgewerkt. Hiervoor kan je je overal door het gebouw bewegen en alle opties bekijken want zelfs het kleinste detailniveau is uitgewerkt. Voordenken, uittekenen en in kaart brengen. Pas als ons hele “Lego-boekje” gevuld en bekend is, begint de bouw te lopen. Hiermee voorkomen we dat we in de uitvoering tegen dingen aanlopen en problemen aan het oplossen zijn. Het houdt de snelheid in het proces en voorkomt faalkosten.

Lees meer

De ervaring van ABC hekwerk

februari 2022
Meer lezen over referentie Remco Cuijpers van Logistiek Distributiecentrum

Een van de slimmigheidjes is het besparen van 3 kilometer aan hekwerk en manuren.

Lees meer

BREEAM certificaat behaald

juli 2022
Logistiek Distributiecentrum

Het totale opleverassessment heeft binnen 2,5 maand plaatsgevonden. Een mooie prestatie wanneer er normaliter gerekend wordt met een periode van 3 tot 6 maanden.

Lees meer

Belofte maakt schuld

maart 2023
vidaXL megadistributiecentrum

Bij de oplevering van het mega-distributiecentrum fase 4 van vidaXL hebben wij hen een artist impressie op metaal cadeau gedaan. En omdat de uitvoering ‘𝘏𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘸𝘪𝘫𝘴 𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘣𝘦𝘥𝘦𝘯𝘬𝘦𝘯’ hebben we hen tegelijkertijd een waardebon gegeven, om het beeld van de impressie om te zetten naar een foto, nadat het meeste groen was gaan groeien.

Die foto, met eenzelfde standpunt als het beeld van de artist impressie, hebben wij vorige week aan vidaXL overhandigd. 

 

Belofte wordt bewijs door onder andere de nauwe relatie met onze partners.