Het bewijs van wat we bedenken

Gunning van de opdracht

contractovereenkomst vidaxl van der heijden megadistributiecentrum

“Van der Heijden toonde vanaf het eerste moment een nauwe betrokkenheid bij het project, door mee te denken in oplossingen en verbetervoorstellen aan te dragen. Gebaseerd op planning, kosten, professionaliteit en betrokkenheid hebben we Van der Heijden de opdracht gegund voor dit uitdagende bouwproject.” – Willem Huvenaars Technisch Projectmanager vidaXL.

Casestudy vidaXL fase 4

Algemene informatie

januari 2021
VidaXL Distributiecentrum Venlo

Vroegtijdig de verbinding aangaan met essentiële disciplines en hen meenemen in ons gedachtengoed, is de sleutel geweest tot het succes.

Lees meer

Start bouw

februari 2021
Distributiecentrum VidaXL Venlo

De eerste werkzaamheden zijn gestart. We zijn begonnen met het toepassen van grondverbetering. Dit betekent dat we de nieuwe situatie eerst ontgraven tot aan de draagkrachtige laag. De volgende stap is het aanbrengen van een cementgebonden bouwstof als nieuwe basis.

Dronebeelden staalconstructie

april 2021
Dronevideo staalconstructie vidaXL

Klik op de LEES MEER knop om de video af te spelen. Eén team, één taak. Verbinding creëren onderling is een van onze toegevoegde waardes. Op de bouwplaats coördineren we de totale bouw; het aansturen van de vele verschillende disciplines die tegelijkertijd op de bouwplaats hun werkzaamheden verrichten, de communicatie met de opdrachtgever, het bewaken van de planning en de kwaliteit van het werk.

Lees meer

Dronevideo vogelvlucht

mei 2021
Dronevideo staalconstructie vidaXL

Warehouse A en C worden dichtgelegd met sandwichpanelen. Klik op de LEES MEER knop om deze video te bekijken.

Lees meer

Warehouse A en C wind- en waterdicht

mei 2021
megadistributiecentrum vidaxl

We zijn gestart met het aanbrengen van de betonvloer in de eerste warehouses.

Lees meer

Eerste hallen in gebruik

juni 2021
mega distributiecentrum venlo vidaxl

In februari zijn we gestart met de eerste grondwerkzaamheden. Bekijk de status van het project nu via de LEES MEER knop.

Lees meer

Al 4 warehouses opgeleverd

september 2021
mega distributiecentrum vidaXL

Binnen een periode van 5 maanden is 79.000m2 aan warehouse opgeleverd. Dat het hard gaat in Venlo is zeker. Krap 5 kalendermaanden na de start van de eerste werkzaamheden zijn warehouse A,B,C en E opgeleverd.

Het inhuizen van de goederen is gestart

september 2021
Inhuizen mega distributiecentrum vidaXL

Eerder dan de afgesproken contractdatum is het voor de opdrachtgever al mogelijk om zijn goederen in te huizen. Hiermee is opnieuw een mijlpaal bereikt. Dit gebeurt al in minder dan een maand tijd na de oplevering van de 4 warehouses. Ook is het 5e en grootste warehouse van 28.915m2 onlangs, en eerder opgeleverd.

Belofte wordt bewijs door onder andere de nauwe relatie met onze partners.