','

' ); } ?>

Nieuwbouw 53 gasloze woningen Isabellaveld Vught

Plan Isabellaveld te Vught bestaat uit 34 koopwoningen, 9 middeldure huurwoningen en 10 sociale huurwoningen. De sociale huurwoningen zijn gebouwd in opdracht van woningcorporatie Woonwijze uit Vught. 

Op 26 januari 2019 is dit plan in de verkoop gegaan. Met meer dan 400 inschrijvingen bleek de belangstelling overweldigend. 

Isabellaveld ligt op een geweldige locatie. Aan de noordrand van Vught, dichtbij Den Bosch en de uitvalswegen. Daarnaast ligt Isabellaveld midden in de natuur en cultuur, dichtbij het Stadhouderspark en aan de overkant van Fort Isabella. Het is meer dan groen wonen, het is zeer groen wonen nabij de buitengebieden Gement en de Bossche Broek. 

 

De tijdelijke natuur van het huidige Isabellaveld is aanleiding om de openbare ruimte van de wijk in te richten met een ruigere vegetatie zoals in Stadhouderspark. Ook de overgangen tussen openbaar en privé, de achterzijden en het parkeren krijgen een groene invulling. De woningen zelf kenmerken zich door variatie in bakstenen en metselwerk en elementen als bijzondere kapvormen en ornamenten. 

“Architectuur die fraai aansluit bij fort Isabella”

Projectontwikkelaar Lauran van Poppel, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Privé: Lauran van Poppel

projectontwikkelaar

+31 (0) 486 46 81 21 lvanpoppel@vd-heijden.nl