','

' ); } ?>

Kleinschalige appartementen in een groene omgeving

Algemene informatie

juli 2021
Artist impression 67 appartementen Jagerskade Utrecht

Op de locatie Jagerskade te Utrecht, waar eerst zalencentrum Vechthuis zich bevond , realiseren wij 67 appartementen met parkeerkelder voor starters op de woningmarkt.

Ontwerp door Lukas de Jong Architectuur.

Lees meer

Aannemerscontract getekend

juli 2021
Contracttekening 67 appartementen Jagerskade Utrecht

Onder het genot van een croissantje en yoghurt met granola werd rondom ontbijttijd op 22 juli 2021 het contract getekend van de nieuwbouw van 67 appartementen Jagerskade te Utrecht. De opdrachtgever/ontwikkelaar sprak zijn complimenten uit over het team engineering. Hierbij waardeert hij vooral de openheid van iedereen. En we kunnen volmondig zeggen: “Dat is wederzijds”.

Start bouw

17.01 2023

Op een locatie aan de Jagerskade te Utrecht zijn wij gestart met de nieuwbouw van 67 appartementen met parkeerkelder voor starters op de woningmarkt. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels voltooid en de eerste mortelschroefpalen zijn aangebracht. De uitvoering van mortelschroefpalen geeft, ten opzichte van heipalen, een minimale overlast van geluid en trillingen. Onze uitvoerder, Jo van der Heijden, zal samen met het team gaan zorgdragen voor een voorspoedig verloop van de bouw van de 67 nieuwe thuishavens. 

 

Herontwikkeling midden in de stad: appartementen voor starters én verbetering van de groene recreatieve route langs de Vecht

Projectleider Tino van der Velden, Van der Heijden. Bouwen kan anders

Tino van der Velden

projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 tvdvelden@vd-heijden.nl