','

' ); } ?>

Nieuw project met vertrouwd bouwteam

Start bouw

Er wordt volop gebouwd aan het nieuwbouwproject Weijerstaete in Boxmeer. Op deze prachtige, groene en rustige locatie bouwen wij twee woongebouwen in opdracht van Mooiland, met in elk gebouw 34 sociale huurappartementen. Wij zijn onder andere gestart met de boorwerkzaamheden voor de bodembronnen. Deze bronnen worden aangebracht voor het verwarmen van de appartementen.

Energiezuinig en comfortabel wonen
De nultreden huurappartementen krijgen een bodemwarmtepomp die het appartement op een duurzame manier verwarmt en koelt. Beide woongebouwen hebben een lift en ruimte voor de stalling van scootmobiels. Op de begane grond heeft ieder appartement een afsluitbare berging. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer(s), apart toilet, badkamer en inpandige berging/technische ruimte.

Harmonie en Melodie zijn de nieuwe namen voor de twee woongebouwen
Bewoners en omwonenden van de Weijerstaete is gevraagd om met ideeën te komen voor namen van de gebouwen. Daar kwamen twee perfecte namen uit die aansluiten bij de bestaande namen Muzette, Celesta en Symphonie: Voor gebouw 4 Harmonie en gebouw 5 Melodie.

 

 

Mooi dat we weer  samen gaan werken aan de volgende fase Weijerstaete.