TWEEDE BEDRIJFSPAND VOOR SANDERSIFRITOM

Algemene informatie

Voor SandersIFritom te Uden gaan we een bedrijfspand realiseren. De nieuwbouw aan Jagersveld (Uden) bevat een warehouse, expeditie met mezzanine en een drielaags, inpandig kantoor. Daarnaast is de laadkuil voorzien van 8 docks. Nog meer weten? Lees via onderstaande button meer!

Lees meer

Aannemers-contract getekend

22.09 2022

Op donderdag 22 september 2022. tekenden Tom Wiersma, algemeen directeur SandersIFritom en Ferry Verstappen, onze commercieel directeur het aannemingscontract voor de nieuwbouw van het tweede bedrijfspand voor SandersIFritom te Uden.
“Stel dat we over een tijdje nog verder willen uitbreiden, dan krijgt Van der Heijden zeker de kans om zich opnieuw te bewijzen.” aldus Tom Wiersma in februari 2020. En deze belofte is waargemaakt. Door onze duidelijke afspraken, meedenken, open communiceren en beloftes waar te maken, wist SandersIFritom zeker dat wij weer de juiste partij zijn als bouwbedrijf.

Eerste officiële handeling

17.11 2022

“De eerste officiële handeling direct bij de start bouw, tijdens het grondwerk.” Dat was de wens van de opdrachtgever. Dus op donderdag 17 november jl. bestuurde Tom Wiersma (algemeen directeur Sanders Fritom) de graafmachine met veel plezier alsof hij nooit anders had gedaan. De officiële start van de nieuwbouw bedrijfspand Sanders Fritom te Uden werd met de wind mee ingeluid. Gelukkig stopte de regen deze middag net voordat de feestelijke aangelegenheid begon. Onder het genot van een appelflap, luisterden alle genodigden naar drie leuke speeches vol complimenten naar elkaar van Tom Wiersma, Ferry Verstappen en Anton van de Hooft. Het was echt een feestje en iedereen genoot zichtbaar. 

Vervolg prettige samenwerking tussen Sanders Fritom en Van der Heijden