','

' ); } ?>

TWEEDE BEDRIJFSPAND VOOR SANDERSIFRITOM

Algemene informatie

Voor SandersIFritom te Uden hebben we een bedrijfspand gerealiseerd. De nieuwbouw aan Jagersveld (Uden) bevat een warehouse, expeditie met mezzanine en een drielaags, inpandig kantoor. Daarnaast is de laadkuil voorzien van 8 docks. Nog meer weten? Lees via onderstaande button meer!

Lees meer

Aannemers-contract getekend

22.09 2022

Op donderdag 22 september 2022. tekenden Tom Wiersma, algemeen directeur SandersIFritom en Ferry Verstappen, onze commercieel directeur het aannemingscontract voor de nieuwbouw van het tweede bedrijfspand voor SandersIFritom te Uden.
“Stel dat we over een tijdje nog verder willen uitbreiden, dan krijgt Van der Heijden zeker de kans om zich opnieuw te bewijzen.” aldus Tom Wiersma in februari 2020. En deze belofte is waargemaakt. Door onze duidelijke afspraken, meedenken, open communiceren en beloftes waar te maken, wist SandersIFritom zeker dat wij weer de juiste partij zijn als bouwbedrijf.

Eerste officiële handeling

17.11 2022

“De eerste officiële handeling direct bij de start bouw, tijdens het grondwerk.” Dat was de wens van de opdrachtgever. Dus op donderdag 17 november jl. bestuurde Tom Wiersma (algemeen directeur Sanders Fritom) de graafmachine met veel plezier alsof hij nooit anders had gedaan. De officiële start van de nieuwbouw bedrijfspand Sanders Fritom te Uden werd met de wind mee ingeluid. Gelukkig stopte de regen deze middag net voordat de feestelijke aangelegenheid begon. Onder het genot van een appelflap, luisterden alle genodigden naar drie leuke speeches vol complimenten naar elkaar van Tom Wiersma, Ferry Verstappen en Anton van de Hooft. Het was echt een feestje en iedereen genoot zichtbaar. 

Viering hoogste punt

21.03 2023

Ze hebben er met zijn allen weer werk van gemaakt: onze timmermannen, uitvoerder, installateurs, grondwerkers, staalwerkers, dakdekkers, monteurs etc.etc.! Samen hebben ze de top bereikt van de nieuwbouw van het bedrijfspand. En vandaag werden ze allemaal hartelijk toegesproken en bedankt door Tom Wiersma en Jeroen van Beuningen. De vlag ging in de top en er werd getracteerd op friet met snacks. Dik verdiend. Daarnaast werden de aanwezige medewerkers van SandersIFritom ook nog getrakteerd op een rondleiding, waar ze enthousiast van terugkeerden.

Ontwerpcertificaat Breeam 2020

juni 2023

Het ontwerpcertificaat met de nieuwe, strengere richtlijn van BREEM-NL 2020 is binnen. Het bedrijfspand voor Sanders Fritom voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen. en met een score van 78,59% wordt de kwalificatie ‘Excellent” behaald.

Oplevering

13.07 2023

“Er staat hier een schitterend pand!” aldus een zeer trotse Tom Wiersma (Member of the foundation board Fritom Holding b.v.) bij de oplevering van het 2e bedrijfspand Sanders Fritom in Uden. Na een bouwtijd van 9 maanden richt hij zich vol complimenten naar het bouwteam. “Mijn dank gaat uit naar alle partijen.” Enkele personen werden door Tom extra in het zonnetje gezet: “Speciale dank aan Floris de Groot van Van der Heijden, supergemotiveerd en altijd in de oplosmodus.” Ook Ferry Verstappen en Ron Beekmans (directeur Sanders Fritom) spraken vol lof over het bouwproces en de samenwerking. De zelfgemaakte taarten van Doutje Wiersma waren een lust voor het oog én de mond. Na het doorknippen van het lint door Tom Wiersma en Joyce de Groot – Janssen (Sanders Fritom) was de toegang tot het pand geopend voor een rondleiding. Maar eerst werd er nog geproost!

 

december 2023

De nieuwbouw voldoet aan de BREEAM-NL Excellent norm. Deze certificeringsmethode kijkt niet alleen naar energieverbruik, maar bijvoorbeeld ook naar de gezondheid van de medewerkers, de directe leefomgeving en het transport van en naar het gebouw. Door deze methode worden de daadwerkelijke duurzaamheidsprestaties van het pand inzichtelijk gemaakt en zorgen wij voor toekomstbestendige bedrijfslocaties. In deze video vertellen Tom Wiersma, bedrijfsadviseur bij Sanders|Fritom en Floris de Groot, bouwkundig werkvoorbereider bij Van der Heijden meer over BREAAM-NL Excellent en over de realisatie van dit gebouw.

Vervolg prettige samenwerking tussen Sanders Fritom en Van der Heijden