','

' ); } ?>

Brier59: Work. Eat. Charge.

Algemene informatie Brier59 Geffen

Voor ontwikkelaar Stein uit ‘s-Hertogenbosch mogen we de nieuwbouw van Brier59 realiseren op een zichtlocatie aan de A59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch. BRIER59 huisvest diverse sterke horecamerken onder één dak. Aangevuld met elektrische laadvoorzieningen en moderne kantoorruimtes. BRIER59 speelt hierop in met het concept WORK. EAT. CHARGE. Bij BRIER59 leeft het straks elk moment van de dag. Van een horecabasis met landelijke horecamerken en regionale aanbieders voor het hele gezin tot en met flexruimtes en kantoren: hier herrijst een hoogwaardige omgeving voor iedereen. Met volop gelegenheid om de elektrische auto op te laden.

BRIER59 horeca wordt opgetrokken rond een groot atrium. Het gebouw bestaat uit strakke lijnen, veel glas en een in het oog springende reclamezuil. Aan de achterzijde komen 143 parkeerplaatsen. De architect is Eve Architecten uit Nijverdal. 

Volgens planning start de bouw half maart 2023 en wordt eind oktober 2023 opgeleverd. Voor de fastfoodrestaurants zal er een Early Acces plaatsvinden (ruwbouw). 

Voor Stein ontwikkelt mochten wij in 2020 ook woningbouwproject ‘De Brouwplaats’ te Nistelrode realiseren. 

Mooi dat Stein ook dit project aan Van der Heijden gunt.

Erwin Kuijstermans

Erwin Kuijstermans

Projectleider

ekuijstermans@vd-heijden.nl