','

' ); } ?>

Integriteit en transparantie gaven het vertrouwen

Algemene informatie

november 2023
Neele-Vat distributiecentrum City Terminal Rotterdam

Een nieuw distributiecentrum van meer dan 30.000m2 aan de Rotterdamse havens. Ons gedreven team Logistiek is klaar om aan de slag te gaan. 

Lees meer

Wie is Neele-Vat

november 2023
Neele-Vat logistics Rotterdam

Neele-Vat all-round logistieke dienstverlener verzorgt het gehele traject van opslag tot en met distributie door heel Europa. 

Lees meer

De handtekeningen zijn gezet

30.11 2023

“Het werken met een familiebedrijf, wat wij ook zijn, geeft altijd iets extra’s. Ik ervoer de gesprekken als integer, warm al klinkt dat misschien soft en eerlijk. We hebben vertrouwen in een mooi resultaat met elkaar. “

Lees meer

Gezamenlijke prestaties voorop.

20.12 2023
Nieuwbouw Distributiecentrum Rokus City Terminal Rotterdam

Vandaag vierden we niet alleen het begin van de bouw van DC Rokus Terminal, maar ook de start van een periode waarin we intensief samenwerken, groeien en bouwen. Bouwen doen we met verschillende specialisten. We hebben elkaar nodig om het tot een succes te maken. De uitvoerende collega`s zijn verwend met een typisch Brabants worstenbroodje en een lekkere kop chocolademelk. 

Laten we samen de bouwhelm opzetten en aan de slag gaan!

Viering hoogste punt

11.04 2024

Officiële opdracht ontvingen we in oktober. Vier weken later zijn we gestart met de aanvoer van de stellingen en een week daarop zijn de eerste palen geboord. Met een doorlooptijd van 18 weken voor het heiwerk, 4 heistelling, met onder andere de grootste heistelling van Europa, zijn in deze periode 4081 vibro-palenpalen geboord.

Lees meer

Projectupdate 1 staal en fundering

mei 2024
Rokus city terminal

De fundering en staalwerkzaamheden zijn in volle gang. 

Benieuwd wat er vooraf ging en hoe we omgaan met toevoegingen gedurende het engineeringsproces? Bekijk de video via de Lees Meer knop. 

Lees meer

Projectupdate 2 one-piece flow

13.06 2024
DC Rokus X-Dock City Terminal Havens Rotterdam Distributiecentrum Logistiek

Het snel en met daadkracht handelen en het denken in kansen en mogelijkheden zijn voorbeelden van onze manier van werken. Het bewijs is merkbaar in het proces en duidelijk zichtbaar in de uitvoering. Tijdens de bouw is onderstaande foto gemaakt, die mooi het one-piece flow en leanwerken in één afbeelding laten zien. En omdat bouwen het bewijs is van wat we bedenken, delen wij deze bewijslast graag!

Lees meer

De integriteit en transparantie gaf het vertrouwen. En dat is ook de basis waarop we willen samenwerking. 

Ferry Verstappen, Commercieel manager Van der Heijden

Ferry Verstappen

Commercieel directeur

+31 (0) 486 46 18 55 fverstappen@vd-heijden.nl