Na opdracht nog 15% bezuinigd

De eerste opdracht luidde, hoewel we de laagste aanbieder zijn: “Kunnen jullie oplossingen aandragen om nog zo’n 15% op het door jullie afgeleverde budget te bezuinigen, terwijl toch binnen het estetisch kader wordt gebleven.” Het was een kleine maand voor de bouwvak en we zijn aan het werk gegaan. De architect stond vierkant achter onze adviezen en de opdrachtgever gaf zijn akkoord.

De ligging van de gemeentewerf aan de rondweg van Veghel is aanleiding voor een bijzonder dak op een verder constructief redelijk standaard gebouw. Het pand, met kantoren voor het werkbeheer, ruimtes voor de opslag van goederen en stalling van auto’s, krijgt een getoogde dakvorm waarop mossedum wordt aangebracht. een ergonomisch fraaie uitvoering die een natuurrijk zichtveld oplevert vanaf de rondweg.

Zowel architect als opdrachtgever waren blij verrast met onze oplossingen om 15% op het afgeleverde budget te bezuinigen en tevens binnen het estetisch kader te blijven.

Herbert van der Heijden, van der Heijden bouw en ontwikkeling

Herbert van der Heijden

directeur/eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl