','

' ); } ?>

Design & Build, 26.500 m2

Kun je een opdrachtgever die wereldwijd bekend staat om zijn strak georganiseerde processen verrassen met lean werken? Van der Heijden ging de uitdaging aan. En met succes.

Inalfa Roof Systems, toonaangevend in daksystemen voor auto’s en trucks, startte het voortraject met tien kandidaat-partners, selecteerde er drie voor het vervolg en koos na een intensief ontwerptraject voor Van der Heijden. Onze waardevolle ketenintegratie met architect, constructeur, Archifit, installateur en infrabedrijf was daarbij doorslaggevend. Van idee naar ontwerp (VO+) in amper tien weken tijd: door toepassing van lean engineering en BIM slaagden we hierin. Ook in de realisatiefase wisten we de opdrachtgever te verrassen. De nieuwbouw – spraakmakend qua design, comfort en functionaliteit – werd ruim vier maanden eerder opgeleverd dan gepland.

Wij zijn geen bouwers, maar we weten wel wat we willen. Van der Heijden is een partij die echt naar je luistert. Dat zie je terug in het resultaat en het kostenplaatje.

Ton Mickers Global Industrial Director, Inalfa Roof Systems Lees meer

Meedenken en niet alleen maar uitvoeren wat ze vragen: dat is typisch Van der Heijden

Herbert van der Heijden, van der Heijden, Bouwen kan anders

Herbert van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl