','

' ); } ?>

'Gevraagd worden'

De directie van Koster Keunen had van Van der Heijden bouw en ontwikkeling gehoord via ambassadeurs: enkele van onze trotse en tevreden opdrachtgevers. Hoe mooi is dat! En zodoende werden wij rond medio februari jl. door Koster Keunen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek inzake de geplande bouw van een fabriek met kantoren in Bladel. Een enorme brand verwoestte in oktober 2016 de gehele fabriek en na een periode van doorstart en afwikkeling met de verzekering was het tijd geworden voor nieuwbouw.

Tijdens dat eerste gesprek met de directie en enkele medewerkers bleken al snel onderlinge overeenkomsten: onze historie als familiebedrijf en de kernwaarden betrokken, betrouwbaar, flexibiliteit, resultaatgericht en vooruitstrevend. Na een bezoek aan ons team ‘logistiek/industrie’ op de bouwplaats in Tilburg voor de toets “Practice what you preach”, sprak Koster Keunen het vertrouwen in ons uit als bouwteampartner voor de nieuwbouw. 

 

 

In totaal bevat dit project 1.190 m2 aan kantooroppervlak, 1.075 m2 aan techniekruimte en warehouse van 2.408 m2. Tot slot bestaan het buitenterrein en infra samen uit 1.871 m2.  

Meest ultieme vorm begin samenwerking: gevraagd worden

Herbert van der Heijden, van der Heijden, Bouwen kan anders

Herbert van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl