Onze adviezen hebben geleid tot diverse kostenbesparingen

Deze nieuwbouw c.q. renovatie is in bouwteam gerealiseerd. Enkele mooie nieuwbouwdetails zijn de  glasgevels over de totale hoogte, de toepassing van mossedum op het dak van de bankhal en  de ambachtelijk gemetselde entree. Het ‘waardegebied’ is door ons gebouwd en ingericht middels stalen wanden, deuren en daarbij behorende constructies. Hierdoor werd werken volgens het ‘flex-plek’ principe een feit. De beperkte ruimte aan het keizerkarelplein in Nijmegen maakte de bouwplaatsinrichting een “vak apart’. 

Om extra wensen binnen planning te realiseren hebben we enkele weken dag en nacht gewerkt. Daarnaast hebben onze adviezen geleid tot diverse kostenbesparingen

 

Onze adviezen hebben geleid tot diverse kostenbesparingen

Herbert van der Heijden, van der Heijden bouw en ontwikkeling

Herbert van der Heijden

directeur/eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl