','

' ); } ?>

Drie keer scheepsrecht; derde distributiecentrum voor Prologis

Gunning van de opdracht

mei 2022
Distributiecentrum Eindhoven Prologis contractondertekening

Na de gunning van Fokker Logistics Park DC 3D en het in 2021 opgeleverde Prologis Eindhoven DC4, gaan wij nu Prologis Eindhoven DC4 fase 2 realiseren. Ferry Verstappen en Martijn Kuijken ondertekenden in mei de overeenkomst voor de bouw van een gloednieuw distributiecentrum te Eindhoven. Drie keer scheepsrecht dus!

Algemene informatie

Prologis Eindhoven DC4 fase 2 wordt gerealiseerd op een locatie waar voorheen een vuilnisstortplaats zat gevestigd.

Lees meer

Start bouw

juni 2022
Prologis Eindhoven DC4 fase 2 grondwerkzaamheden Van de Beeten

De eerste bouwwerkzaamheden zijn van start gegaan. De grondwerkzaamheden zijn in volle gang, zo wordt de riolering namelijk aangebracht. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een van onze vaste partners Van de Beeten.

Hierop volgend gaan we de constructiepalen plaatsen, dit vindt plaats eind week 23. Om uiteindelijk in week 25 te starten met de funderingwerken.

Constructiepalen geboord

juni 2022

De constructiepalen zijn geplaatst. Deze palen staan onder de fundering en vormen een deel van de draagconstructie, om het gehele gebouw te kunnen dragen.

Lees meer

Werken in een treintje

juli 2022

Gefaseerd worden de werkzaamheden voor de funderingsstroken uitgevoerd. Daar waar we op de ene plek bezig zijn met het aanbrengen van de wapening, wordt op een ander plek de bekisting geplaatst en weer verder wordt deze bekisting alweer volgestort met beton.

Lees meer

Voorbereidingen warehouses

augustus 2022

De laadkuilvloeren van Warehouse E en D zijn voorzien van wapening. Warehouse D wordt inmiddels gestort. En de ‘In het werk gestorte T-elementen’ zijn zichtbaar. Dit zijn constructieve elementen in de voorgevel van het pand. Tussen deze elementen worden de levelers geplaatst waar een vrachtwagen op kan aandocken.

Viering hoogste punt

september 2022

𝗚𝗲𝗲𝗻 𝘃𝘂𝗶𝗹𝘁𝗷𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗵𝘁. ☀️

Vandaag vierden wij ‘het hoogste punt’ voor de bouw van Prologis Eindhoven DC4 fase 2.

Lees meer

Start staalconstructie

september 2022

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie van Warehouse D. Tegen de bestaande fase aan. Op de tweede afbeelding is aan de voorzijde de laadkuilvloer met T-elementen zichtbaar. Op de achtergrond is te zien hoe de staalconstructie verder wordt gemonteerd.

Vordering staalconstructie

september 2022

De montage van de staalconstructie vordert gestaag.

Lees meer

Gevelelementen plaatsen

oktober 2022

Tussen warehouse D en Warehouse E komt een prefab betonnen brandwand. Deze brandwerende wand is 14cm dik, 130 meter lang en 14 meter hoog.

Lees meer

Super vlak

november 2022

Een supervlakke vloer is essentieel in de warehouses binnen dit project. Afgelopen week zijn deze vloeren gestort. De supervlakke vloer zorgt ervoor dat er een geautomatiseerd ordersysteem mogelijk is. Dit geautomatiseerd ordersysteem werkt in extra smalle gangzones wat betekent dat er meer stellingen in de warehouses geplaatst kunnen worden.

De vloer in Eindhoven is een hybride variant. Met behulp van kleine staalvezels in het beton is er geen onderwapening nodig. 

Een kijkje in de toekomst

25.01 2023
Bouworientatiedag 2023

Vandaag ontvingen wij een geïnteresseerde groep eerstejaars Bouwkunde studenten van de Avans Hogeschool, in het kader van de Bouworiëntatiedag. Het doel van dit projectbezoek? Een kijkje in de keuken en misschien wel in hun toekomst. 

Wil je weten hoe we dit hebben gedaan? Bekijk de video via de Lees Meer knop!

 

Lees meer

Een maand eerder klaar!

juni 2023

Samen, Slimmer, Beter en Sneller.

Dit bereiken we door onze processen zo te organiseren dan iedereen vooraf alle werkzaamheden volledig op elkaar zijn afgestemd. 

Dit doen we door echt teamgevoel te creëren bij alle personen die betrokken zijn. Zodat iedereen trots kan zijn op ‘zijn of haar’ project. 

Lees meer

Bouwen volgens het legoboekje

juni 2023

Bouwen volgens het legoboekje. Wat houdt het in? We starten met de uitvoering als alles is uitgedacht, in kaart gebracht en goed bevonden. Dit zorgt voor efficiency. Het verhoogd het werkplezier, minimaliseert faalkosten én zorgt voor snelheid in de uitvoering. Het resultaat? Bekijk daarvoor deze video!

Lees meer

Zero Carbon Certificaat fase 1

september 2023

In de media

september 2023

De gunning is op basis van onze transparante, kostprijsopbouw, betrokkenheid en vindingrijkheid.