Aangepast aan de eisen van deze tijd

Een apotheek-meditheek heeft een belangrijke functie binnen een gemeenschap en moet te allen tijde continuïteit bieden. Het bijna volledig slopen van het pand en inclusief nieuwe voorgevel weer opbouwen, moet met veel overleg worden aangepakt. Besloten wordt het project in twee fasen te splitsen: eerste het openbare apotheekgedeelte strippen, en als dit in een nieuwe jas is gestoken het magazijn van medicijnen aanpakken.

De voorgevel krijgt een moderne uitstraling en binnen wordt een effectievere indeling bereikt door een grote open werkruimte, kantoor, keuken en toiletgroep. Ook de benodigde installaties, zoals de communicatie-infrastructuur en koeling, worden aangepast aan de eisen van deze tijd.

Grootschalige verbouwing om te voldoen aan toekomstige tijd

Herbert van der Heijden, van der Heijden bouw en ontwikkeling

Herbert van der Heijden

directeur/eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl