','

' ); } ?>

Verzorgd en zorgeloos wonen

Algemene informatie Woonzorgcomplex en 4 levensloopbestendige woningen

Het project in Belfeld omvat een woonzorgcomplex speciaal ontworpen voor dementerende ouderen, met in totaal 27 kamers verdeeld over 2 bouwlagen. Elke bouwlaag biedt een warme en huiselijke sfeer, met een gemeenschappelijke woonkeuken waar bewoners samenkomen om maaltijden te delen en sociale interactie te bevorderen. De nadruk ligt op het creëren van een ondersteunende omgeving waarin bewoners zich veilig en verzorgd voelen.

Met 24-uurs zorg beschikbaar, wordt er gezorgd voor continue ondersteuning en toezicht, waardoor bewoners de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Bovendien is er een gezamenlijke buitenruimte, die een veilige en rustgevende omgeving biedt waar bewoners kunnen genieten van frisse lucht en buitenactiviteiten.

Naast het woonzorgcomplex omvat het project ook 4 levensloopbestendige woningen. Deze woningen zijn speciaal ontworpen met het oog op comfort en toegankelijkheid, met alle voorzieningen op de begane grond, waaronder een badkamer en een slaapkamer. Met 2 woonlagen bieden deze woningen voldoende ruimte en privacy voor individuen of koppels, terwijl ze tegelijkertijd zorgeloos wonen mogelijk maken.

Voor meer informatie over wooncomplex “Den Leijgraeve” klik hier

Wij realiseren de woningen, het appartementencomplex en het complete buitengebied.